Metal Militia

Konu sahibi son olarak 3934 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burcdasim olmasina ragmen kendisinden zerre hazlanmiyorum hani elime gecse dikine doverim o derece hazlanmiyorum anladik bizde bogayiz bizde patavatsizizda sen zirvesin yahu benim kani beynime sicratan tek uyedir bide gevsek gevsek not ettim yok tamam abla sakin ol tadinda cvblarla geliyor bana. Diyecegim su seveni cok ama sevmeyenide var sahsen ben ama kendisi ile tanisicam birebir diyaloga giricem ve bana borcu olan o ozru dilemesini beklicem. Herkes aynidir ama kimse ayni degildir sayin italyan. Isin ozu kirginim , hazlanmiyorum. Ama ozune yada karakterine bisey diyemem

en son pieta tarafından adına ayıb edilecek dialogları gördümde üzüldüğüm dostum

ahmet kayadan - olmasaydı sonunuz böyle....

Bizim grubun başganı adamın dibi :D Çok iyi fotolar çekiyor ders almak lazım. kızlar konusunda her zaman ders veriyor zaten sağolsun :D

pygmalion kendisi yaklaşık 3 saattir aman başak canım başak sen çok kıymetli bir büyüğümüzsün falan fila bi hürmetler bi izzet bi ikramlar falan :asd: (inanan varmı la) :asd: her neyse işte kalbim temiz onu anladı hemen hınzır:asd: şaka maka bi yana eli işe yatkın mutfakta hamaretli tam bir ev erkeği :asd:
Ciddi oluyorum hazırlanın :D
Kendisi ile tanışmış bulunuyorum içinde bi centilmen var burdakilere çaktırmıyor burdan yürürmüyüz baya yürürüz baya baya kanka olurum ben onlada o benle olmaz:D çok çok çok kısa sürede keyifle sohbet etmeye başlanacak ince zekaya sahip nadir arkadaşlardan inatcı ama kalbi yumuşak :p
Neyse artık barıştık işte öküz falan sanmayın adamı ekmeğine mani olmayak :D:D
Sevildiniz baaayyyıım :D ama her an ortada bırakabilir çokta güvenmen :haha:
şaka şaka adamın dibi
oynadım dimi la beyninizle :D:D

kendine iyi bak :p

adama geçen sallıyodu, şimdi yelkenleri suya indirmiş. 115 tane smiley kullanmış kibar falan filan bu kadınları anlamıyorum arkadaş :)

Onun tarafindan zeki addedilmek guzel. Prof larim da bugün zekami ovduler ama onun ki kadar gururumu oksamadi. Asdfgh Bazi seyleri kelimelere dokmeden de birbirimize anlatabiliyoruz, konusmadan anlasabilmek gibi bisi bu da.

Siz mami yi oversiniz ama o konsere benimle gider !!:D
Fındık vodka yi benimle içer.
İlk dansı benimle eder.
:D

Ya ne guzel yazmissin. Okudukça gözlerim doluyo. :s:

Biz onu pietaya olan aşkıyla tanıdık. Bugün üye sözlüğümde yaşadığımız ilişkiye çok imrendiğini belirtmiş. Zamanında biz de onlara imreniyoduk. Cicekler yollar, yemek yapardin ona. Bittigini bugun ogrendim ve cok uzuldum. Umarım en kısa zamanda her sey duzelir. Saygilar..

Ya biraz da ben öveyim seni. Sanki daha önce övdüm diye hatırlıyorum. :dusun:
Neyse;
pygmalion
Öncelikle acilen italyan olmalısın. O daha iyiydi. Açıkça söylemek gerekirse forumdaki paslaşmaları saymazsak hiç uzun muhabbet etmişliğim yok; ama hislerime çok güvenirim ben. Bana geçen his ise çok iyi birisi olduğu ve duruşuyla kaliteli bir imaj çizdiğini söyleyebilirim.
Güzel fotoğraf çekiyor, kadrajına sağlık. :) Karikatür seven gillerden ayrıca. Nezaketi de takdire şayan. Tek kötü yanı Beşiktaşlı olması. Eğlenceli birisi gördüğüm kadarıyla.
Hayat dilediğin yönden gelsin sana, mutluluklar. :)

yahu sen coniy sins misin? nedir bu karizma, nedir bu endam?
multimega zeka, yakışıklı, karizma, adamın öğütülmüş hali resmen!
tam esra erol'un programına layık yeminle

burnuna pasta koyunca cok seksi oluyor fakat varlik icinde yoklukta ustune tanimam abimin.
hadi hayirlisi

Sirincede sıcak şarap eşliğinde şu an keyif yapıyor olsa gerek. Kıskandık mi? Hayır :T: (evet)

Efese gidip hacı olmuş diyorlar doğru mu??

zamane adamlarına göre çok temiz bir yüreği var arkadaşımın hep mutlu olsun istediğim biri : )

Sanki beraber bot baglayip beraber pisbirik oynamisiz gibi hissediyorum bazen. Ona bakinca kendimi goruyom bana bakinca onu. Ana okulundan arkadaş misiz gibi. Beraber komsunun kirazlara dalmisiz gibi. Ben anaokuluna gitmedim. Oda kesin gitmemistir. :D

Metal Militia

Belkide en cok ozurdiledigi sonrada ben bu kadar ozurdileyen bi adam degilim ama sana nedense israrla hata yapiyorum diyebilecek kadar muhtesem otesi biri o:p
Simdi sitedeki hali ne kadar gevseek ne kadar tuhaf ne kadar sorunlu ne kadar ne goruyorsaniz. Gercekte onun tam tersi. Inanilmaz bir insan. Cok seviyorum onu ya. Onunla sohbet edebilmek guzel bir ayricalik. Bu kadarmi temiz bir kalbi olur insanin. Kimseye kotulk dusunmuyor ona kotuluk yapiliyor ve dusunuluyor ama o gene efendiligini hix bozmuyor.
Yetistirilme tarzi mubtesem olddugu icin sanirim.
Bugu cok rahatsizim ve resmen benimle rahatsizlandi diyebilirim resmen uzuldu ve hunu hissettirdi herkes bu kadar naturel olamaz. Sen kocaman kalpli bi adamsin o kalbe haketmeyenleri alma. Aldirtmam zaten omrunu yerim :asd:
Seviliyorsunuz baayim kalbimizdesiniz:oy:

Başak bu adamı böyle sevdiğine göre iş var demektir.
En kısa sürede tanışmalı.

Yıllardır Bolu luyum şuracıktaki Yedigöller'e onun sayesinde gidebildim. :D Yollar biraz çileli olsa da her saniyesine değdi diyebilirim. Gerçekten çok muhteşem bir yerde harika anılar biriktirdik. Seva mız sağ olsun kestane bile yedik dağ başlarında. :d Benim böreklerimi de unutmamak lazım tabii. :p Kendisi tanıdığım en mükemmel erkek kişisidir diyebilirim. Aralık da randevulaştık darısı Gölcük'e :p Hep mutlu ol, mutlu kal Mami. :oy:

10612982_10153601876581236_4997167109519107719_n.jpg

Şu da şurada günün anlam ve önemine binaen dursun. .p

@Metal Militia
Burda nasil bi adamsa kafanizda nasil bi profil cizdiyse tammm ama taam tersini dusunun bu kadar efendi saygili ve kendini bilen biri daha yoktur.
Az biraz utangactir
Ikinci dilim.boregi isteyemez
Kendini tuvalte kitler
Kahve isterken dilegin gozune bakar
Cuzdanini kaybetti sanar panik olur
Gülü kurtarmaya calisir ama halbuki kurtarsa ikiside dusecektir
Fotograf cekme askina tehlikeli yerlerde tur atar
Ama bunlarin hepsi o dur o candir o dosttur o baskadir o kotu gununuzde illaki yaninizdadir
Onu uzmemek gerek
Dost olduguma ve bundan sonra hayatimda her zaman yanimda olacagina inandifim ve bundan gurur duydugum.insandir :)

Bir forum oyununda Mami'den şöyle bahsetmiştim ;
Adamlığın sözlük karşılığı Metal Militia. Düzeltiyorum, adam gibi adamlığın,nasıl adam olunurun sözlük karşılığında bu adamın ismi var.
Eğlenmesini bilen,gırgırı,şamatayı seven kişiliğinin yanı sıra kırılgan,naif,utangaç bir yapıya sahip, gönlü koskocaman bir adam.
Onun kalbine,değerlerine girebildiğinizde,yakından görüp tanıdığınızda daha iyi anlatayacaksınızdır ama yinede fazla samimi olmayın çünkü biz kıskanıyoruz onu paylaşamıyoruz:p Bu balkon konuşmama son verirken son sözlerimi şunlarla tamamlamak istiyorum lnkldks
Bütün güzellikleri hak eden yüreğine selam olsun başgan.:hello:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri