Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi bakim bende ilk kez gördüm
başta itici geliyor zaten, sonra anlamsız bir sempati duyuyorsunuz nef hanımbaktım , programı sunan adam çok itici yaa
sanmam Arifcim , 10 dk dayanamadımbaşta itici geliyor zaten, sonra anlamsız bir sempati duyuyorsunuz nef hanım
hadi ya :/sanmam Arifcim , 10 dk dayanamadım
korkumu, adam yayına çıkmadan önce içmiş mi anlamadım... bütün cevaplar ofsayttı ya .d.dFerhan'ın cevaplarına hep "ne?" diye tepki verdim..
Adam evime hırsız girse yatarım öyle diyor kjşdksjfn kartımı alsın şifre yazarım diyor sdjkfdsjfdslkf
Ne demek "karıma arkadan sarılan adama ne diyebilirim ki"
Bu çağdaşlık değil bence.. Korkaklık.. İnsan biraz sahiplenmez mi eşini.
Enteresan buldum :d
Bölüm başında söylüyorlar ya, viski içmişler jdidjdşdk Ayrıca korku değil de ne :d adamın karısına barda elin adamı sarılmış, yanına gidip sen hayırdır hemşerim diyememiş hdşdjdl hırsız gelse kartımı veririm yorumu olmadaydı böyle düşünmezdim belki. Bilmiyorum :dkorkumu, adam yayına çıkmadan önce içmiş mi anlamadım... bütün cevaplar ofsayttı ya .d.d
bana fazla "iyi" geldiBölüm başında söylüyorlar ya, viski içmişler jdidjdşdk Ayrıca korku değil de ne :d adamın karısına barda elin adamı sarılmış, yanına gidip sen hayırdır hemşerim diyememiş hdşdjdl hırsız gelse kartımı veririm yorumu olmadaydı böyle düşünmezdim belki. Bilmiyorum :d