mesut süre ile ilişki testi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sunucuyu ben de itici buluyorum. Bu kendisiyle ilgili degil de, zorladigi komikliklerle ilgili. Cok guzel hareketler bunlar programi var ya, orda da oyle yapiyorlar. Yani bana komik gelmiyo. Gerce izleyiciler seviyor ve guluyor, sunucu adina sevindim, o ayri. Sonucta ekmek parasi :D

Ferhan'la ilgili yorumunu merak ediyorum Morfiiiii (:

@Morfinyus

Ferhan'ın cevaplarına hep "ne?" diye tepki verdim..
Adam evime hırsız girse yatarım öyle diyor kjşdksjfn kartımı alsın şifre yazarım diyor sdjkfdsjfdslkf
Ne demek "karıma arkadan sarılan adama ne diyebilirim ki"
Bu çağdaşlık değil bence.. Korkaklık.. İnsan biraz sahiplenmez mi eşini.

Enteresan buldum :d

adamı radyodan dinliyordum akşamları eve giderken. hayalimde canlandırdığım tipiyle görseli birebir uyuyor

Ferhan'ın cevaplarına hep "ne?" diye tepki verdim..
Adam evime hırsız girse yatarım öyle diyor kjşdksjfn kartımı alsın şifre yazarım diyor sdjkfdsjfdslkf
Ne demek "karıma arkadan sarılan adama ne diyebilirim ki"
Bu çağdaşlık değil bence.. Korkaklık.. İnsan biraz sahiplenmez mi eşini.

Enteresan buldum :d
korkumu, adam yayına çıkmadan önce içmiş mi anlamadım... bütün cevaplar ofsayttı ya .d.d

korkumu, adam yayına çıkmadan önce içmiş mi anlamadım... bütün cevaplar ofsayttı ya .d.d
Bölüm başında söylüyorlar ya, viski içmişler jdidjdşdk Ayrıca korku değil de ne :d adamın karısına barda elin adamı sarılmış, yanına gidip sen hayırdır hemşerim diyememiş hdşdjdl hırsız gelse kartımı veririm yorumu olmadaydı böyle düşünmezdim belki. Bilmiyorum :d

Bölüm başında söylüyorlar ya, viski içmişler jdidjdşdk Ayrıca korku değil de ne :d adamın karısına barda elin adamı sarılmış, yanına gidip sen hayırdır hemşerim diyememiş hdşdjdl hırsız gelse kartımı veririm yorumu olmadaydı böyle düşünmezdim belki. Bilmiyorum :d
bana fazla "iyi" geldi:)))

Birkaç hafta önce katılan bir çiftin bugün annesi ve babası katıldı. Son aylarda en çok güldüğüm program oldu.
İnanılmaz komik bir bölümdü. :D

ilişki testi favoriler listemin net ilk sırasına yerleştiler, bu kadar güldüğüm ara ara da duygulandığım bir bölüm olacağını beklemiyordum. birbirlerine bakarak şarkı söyledikleri an ne güzeldi be... ferhan teyzoşa bayıldım ya, bu bölümü canlı izlesem herhalde çıkışta numarasını alıp arada laflayalım feroşum falan demek isterdim. naif bedduadan nasibimizi almayız işalla <3 bursa ne ki kars'a gitti... bölüm biter baaaybayyy.

Rock fm vardi bir zamanlar orada dinliyordum kendisini. Cok saglam muhabbetler donuyordu. Sonra ne oldu ise yayina konuk ettigi telefon baglantilarindaki insanlari bozmaya basladi suratina kapadi falan sonra zaten radyo araplara satilip kur-an fm olmustu ajshdhdjd

Arabaya binip sabah ise giderken dinlerdim hep. Abi bi actim kur-an okunuyor. Lan bakiyorum bakiyorum frekans dogru. Sonradan ogrendim satildigini. Vay be o zamanlar acayip makara adamin sonra sonra kolpalastigini gormekte uzdu...

Pazar günlerimin vazgeçilmez aktivitesi. Alışma süreci biraz sancılı olsa da sonrası çorap söküğü gibi geliyor. Su soğuk ama girince alışıyorsun gibi. İlk izlediğim zamanlarda sonuna kadar zor sabrettiğim olmuştu ama iyi ki sabretmişim dedirtiyor.

bu bölüm en sağlamlarından biriydi, röportajlar bile efsaneydi.
uncut oluşu da çok iyi geldi ya vallahi, bıkmıştım 50 dklık bölümlerden. mesut süre çok tatlı adam, canlısı daha tatlı. şartlar biraz daha iyileşince, ankara'ya geldiğinde hoop tekrar oradayım. kul hakkına son jdsh

Aslında güzel de sunan adam bazen gülmek için kendini çok zorluyor ya da gülme stili öyle bilemedim sklsnksljs

Geri