mesut süre ile ilişki testi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bunun konusu var mıydı bilmiyorum, baktım bulamadım. sanki yine ben mi açmııştım ya sdj

neyse hepimiz bildiğimiz için uzun uzadıya anlatmam gerekmiyor dshj canlısını izlemek, elbette çok daha iyi. montajda atılan bir sürü espri var ve bence onlar en iyileri. çok tatlı program, sevdicekle izlenecek programlardan biri. "hayvan gibi gülersiniz" fdsh

rabarba evet çok iyi ama ben mesut süre'yi asıl bununla tanıdığım için sanırım, bu programın yeri bir tık ayrı.
favorilerimden birini bırakayım şuraya:

Beleşçi tayfa online... bu haftaki bölüm efsaneydi... hayvan gibi kahkaha atmıştım izlerken... İlk defa başlayacaklar onu izlesin bence.

Ne bileyim hiçbiri bir hasan can kaya gibi gelmiyor artık. Semtimizin çocuğu sonuçta

Abone sayısı artınca Hasan Can'da popülerleşmenin etkisiyle değişti.. daha çok bel altı oldu...

Yeni bölüm yayınlandı... Ya kız çok itici değil miydi? bana mı öyle geldi... Adamın yerinde olmak istemedim :( Çok farklı iki karakter olmuş.

Bu bölüm baya iyiydi, kahkaha attıran anlar vardı.

Cemre aşırı baskın karakter değil mi? nedense bana öyle geldi.

acayip iyi bir bölümüyle bugün yine arz-ı endam etti. mesut süre çok tatlı adam, çifti sevdiyse, daha da enerjisi yükseliyor ki, bölüm içerisinde de ne kadar çok eğlendiğini belirtip durdu.
birbirine benzemeyen doğal çiftlere bayılıyoruz. mesut süre sana da bayılıyoz.

Geçen sene işlerin durgun olduğu ve benim bu yüzden bir süre evde pineklediğim bir zaman diliminde tanıştım bu programla.
Bazen günde iki üç bölüm izlediğim bile oluyordu.

Şu bölüm izlediğim en komik bölümlerinden biriydi. ( size komik gelmek zorunda değil) :D
Kızın tavrı , girişkenliği falan komikleştirmişti olayları.
Bence sadece bu program özelinde değil, başka programlara katıldığında da enerjik ve komik bir adam mesut.

ilişki testini ilk izlediğimde minicik yerlerde çekiliyordu ve canımız biriciğimiz tahsildaroğlu eşliğinde... sonra konumuz ne kanalı alınca biraz ''ııığğ kötü mü olur ki'' falan dedim ama olmadı, sonra kendi kanalına geçmesine ekstra sevindim.
çiftler biraz manyaksa mesut iyice coşuyor, seveceğini düşündüğüm çok insana tavsiye ettim. ama izlerken sağla solla uğraşmayacaksın tabii dinleyeceksin. hönküre hönküre güldüğüm çok bölüm oldu.

*
bu bölüm onlardan biri. büşra'nın elektrik süpürgesiyle imtihanına ve temizlik kovasını boşaltmamasına çok gülmüştüm ya. shshghgs tozların süpürgenin içinde yok olduğuna inanacak kadar masum <3
bir de lütfen 3 hafta önceydi sanırım eren keşküş'lü bölümü izleyin. kadının mimiklerine bakmaktan hiçbir şeye odaklanamamıştım. hadi link atayım.

Sıdıkanın kardan adam yapmak için anasından izin isteme sahnesi geldi gözümün önüne. Canı adam çekti derler diyordu da.

bizim bulduğumuz adamlar da kardandı... biz soğuk sandık meğer onlar başkalarına eriyormuş.... ay üzdüm durduk yere şaka şaka. biz katılınca size link atarız. acaba lariyle çift olarak katılsak da sonra bizi izleyip beğenenlerden mi seçsek? öff çok karıştı... bokum gibi oldu. laylalaaay lalaylalaayyy.

Geri