Messi Nusret’i takmadı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yani hayranı olabilir lafım yok. Diğer ünlüler de gidip foto çekilmiş mi?
Et dövüp satan birinin kendisine pas vermediği halde bu kadar ısrarcı olması kötü.

Dediğim gibi Messi'yi sevmem de çok itici birisi. Nusret böyle yaparak biraz rezil olmuş.

Başka bi ünlü katılsa ya da foto çekilmek istese ne olacaktı onu anlamadim.
Aynen eti dövüyor ve üzerine tuz döküp dans ediyor sadece.Hayvancilik endüstrisinde falan etkisi de yok.Üretken insana "aman sanki napiyor ki jkljl " deriz. Parmağina isememek şartıyla garibana uzulmeyi de ihmal etmeyiz.

Kompleksli ve samimiyetsiz bi toplumuz.

Başka bi ünlü katılsa ya da foto çekilmek istese ne olacaktı onu anlamadim.
Aynen eti dövüyor ve üzerine tuz döküp dans ediyor sadece.Hayvancilik endüstrisinde falan etkisi de yok.Üretken insana "aman sanki napiyor ki jkljl " deriz. Parmağina isememek şartıyla garibana uzulmeyi de ihmal etmeyiz.

Kompleksli ve samimiyetsiz bi toplumuz.
Dışarıdayken parmağınla sirius yıldızının konumunu gösterirsen fotoğraf çekilebiliriz:D

bu barzo nerden çıktı la bırak peşimi tavırı koymuşlar

Orada bulunmak için neler feda ettiğini bilmiyorum ama milyon dolarlık reklamdan daha fazla portföy elde etmiştir. Nusret 'in işine gelen şeyler bunlar özellikle takmaması daha da iyi.

Amaan insanların duyguları anlık değişiyor keyfi istememiştir ki başı kalabalık o an....... ben mesela 1 gün önce messi sevmiş gibi oluyorum 1 gün sevmiyorum

Geri