Messi Nusret’i takmadı.

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Adam orda korumayla geziyor bir de iyi yapmış

hayır adam seni iplemiyor (zihnimde bu kelime daha değişik olarak yansıdı) daha ne kolundan çekiştiriyorsun…

hangi sıfatla foto çektiriyor bunlar anlamıyorum. önceki turnuvalarda da var mıydı böyle şeyler.

Nusret in kınanma sebebini anlamadim.
Normalde oraya girme yetkisi yokken girmiş gibi bi durum mu var? Sıradan gariban bi hayranini iplemese mağdur edebiyatı mod on( çünkü ağlamayı konfor alanindan cikmaya tercih eden bi toplumuz )ama başarılı bi iş adamı olunca sen kimsin ki, her yere gireceğini mi sanıyorsun falan filan. Bana Messi varoş geldi bu tabloda. TS club bayramlasmalarinda Burak Yılmaz için herkes sıraya girerdi tenezul edip camlı odadan dışarı çıkmazdı. Onur Recep Kıvrak kendisine tanınan süre boyu imzalasti tokalaştı hayranlarıyla. Benle de, herhangi bir Ceo ile de. Ben de çektirdim kolundan bayağı sonunda döndü baktı, ilk selfiesi gibi özenle gülüp poz verdi. O hengamede fark edememiştir diycem Nusret i fark etmiyor olmasi olanaksız. Bildiğim kadarıyla tanıyor da zaten. Neyse.
Yersiz bi ego savaşı
Bizdeki Burak gibi Arda gibi
Onun ayıbı. Messi ile Nusret i üretkenlik açısından kiyaslarken Messi ye artı puan yazamam.Bi topun ve onun peşinden profesyonelce koşmanın üzerine felsefe yapamiycam

aslında takmıyor değil, messi kibarca kafa selamı verip tebriğini kabul ediyor ve tokalaşıyor. nusret orada kesse güzel bir an olabilecekken muhtemelen kendi saçma hareketlerinden birini yaptığı bi poz koparabilmek için şansını zorluyor, zorlayınca da g*t olduğuyla kalıyor. ben nou camp'ta messi ile selfie çekinmiştim 2018 senesinde, hiç de zorlamamıştım. zorlamayınca bir şey demiyor adam.

Ronaldo olsa tokalaşır, fotoğraf çekinirdi. İşte bu yüzden seni milyon kez kupa alsan da sevmeyeceğiz!

asıl soru nusret oraya hangi akreditasyonla girdi?
fifa görevlisi değil, arjantin ya da fransa teknik ekibinden değil. katar, fransa ya da arjantin ülkeleri tarafından görevlendirilmiş bir görevli de değil.
locada dana butu mu pişirdi katar emirine ne yaptı da sahaya girebildi bu adam.

resmen "as bayrakları" durumu var burda.
sahada elon musk bile yok lan. sen nasıl girdin?

Adam Nusret'i nereden tanıyacak? Her gün tiktok izleyen biri olmadığı kesin. Antremandan boş işlere vakti yoktur. Ben bile buraya üye olmasaydım, adını bile bilmezdim.

Messi'yi sevmem bu tarz davranışları çok. Ama burada haklı gibi.

Nusretin orada ne işi var, reklamını yapmak için her şeyi yapıyor.

Ronaldo olsa tokalaşır, fotoğraf çekinirdi. İşte bu yüzden seni milyon kez kupa alsan da sevmeyeceğiz!

Mesele de bu işte.
Bi hayranın, üstelik çok ünlu bi iş adamı ayağına geliyor, bi zahmet ipleyiver. Özellikle basarili bi insanı iplememesi ego problemini vurguluyor bence. Çekiştirmesi beni irrite etmedi çünkü futbol çoğu erkek için bi tutku. Messi'nin ileri düzey hayranı olabilir, farkında olmadan kendinden geçebilir buna maymun etmek gözüyle bakmamak lazım. Messi'nin de bu cekistirmeyi gayet anlayabilmesi lazım.
Benim için tutku olmadığı halde Onur'u çekiştirmiştim bayağı.

aslında takmıyor değil, messi kibarca kafa selamı verip tebriğini kabul ediyor ve tokalaşıyor. nusret orada kesse güzel bir an olabilecekken muhtemelen kendi saçma hareketlerinden birini yaptığı bi poz koparabilmek için şansını zorluyor, zorlayınca da g*t olduğuyla kalıyor. ben nou camp'ta messi ile selfie çekinmiştim 2018 senesinde, hiç de zorlamamıştım. zorlamayınca bir şey demiyor adam.
biz nusret'e laf söylüyoruz. burada daha büyük olay var.

selfie dediğin stadın köşesinden böyle bir şey değil değil mi, 2018 messisi bir de, bu bağlantının/torpilin kaynağı ne : /

Mesele de bu işte.
Bi hayranın, üstelik çok ünlu bi iş adamı ayağına geliyor, bi zahmet ipleyiver. Özellikle basarili bi insanı iplememesi ego problemini vurguluyor bence. Çekiştirmesi beni irrite etmedi çünkü futbol çoğu erkek için bi tutku. Messi'nin ileri düzey hayranı olabilir, farkında olmadan kendinden geçebilir buna maymun etmek gözüyle bakmamak lazım. Messi'nin de bu cekistirmeyi gayet anlayabilmesi lazım.
Benim için tutku olmadığı halde Onur'u çekiştirmiştim bayağı.
Tanımayabilir -tanımadığını sanmıyorum-. Çocuklara karşı da böyle bir videosu dönüyordu. Bir fotoğraf 5-10 sn sürer. Maalesef hep böyle Messi. :o

Yahu hayranı olamaz mi.
Insan değil mi bu adam.
Pöf
-Reklama ihtiyacı yok ayrıca

Yani hayranı olabilir lafım yok. Diğer ünlüler de gidip foto çekilmiş mi?
Et dövüp satan birinin kendisine pas vermediği halde bu kadar ısrarcı olması kötü.

Dediğim gibi Messi'yi sevmem de çok itici birisi. Nusret böyle yaparak biraz rezil olmuş.

Bence kabullenmediğimiz messinin iplemiyor oluşu değil bizden birinin bu duruma düşmesi

Geri