Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Her eti tuzlayamazsın..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ronaldo olsa tokalaşır, fotoğraf çekinirdi. İşte bu yüzden seni milyon kez kupa alsan da sevmeyeceğiz!
Messi'yi sevmem bu tarz davranışları çok. Ama burada haklı gibi.
Nusretin orada ne işi var, reklamını yapmak için her şeyi yapıyor.
biz nusret'e laf söylüyoruz. burada daha büyük olay var.aslında takmıyor değil, messi kibarca kafa selamı verip tebriğini kabul ediyor ve tokalaşıyor. nusret orada kesse güzel bir an olabilecekken muhtemelen kendi saçma hareketlerinden birini yaptığı bi poz koparabilmek için şansını zorluyor, zorlayınca da g*t olduğuyla kalıyor. ben nou camp'ta messi ile selfie çekinmiştim 2018 senesinde, hiç de zorlamamıştım. zorlamayınca bir şey demiyor adam.

Tanımayabilir -tanımadığını sanmıyorum-. Çocuklara karşı da böyle bir videosu dönüyordu. Bir fotoğraf 5-10 sn sürer. Maalesef hep böyle Messi. :oMesele de bu işte.
Bi hayranın, üstelik çok ünlu bi iş adamı ayağına geliyor, bi zahmet ipleyiver. Özellikle basarili bi insanı iplememesi ego problemini vurguluyor bence. Çekiştirmesi beni irrite etmedi çünkü futbol çoğu erkek için bi tutku. Messi'nin ileri düzey hayranı olabilir, farkında olmadan kendinden geçebilir buna maymun etmek gözüyle bakmamak lazım. Messi'nin de bu cekistirmeyi gayet anlayabilmesi lazım.
Benim için tutku olmadığı halde Onur'u çekiştirmiştim bayağı.
Yahu hayranı olamaz mi.
Insan değil mi bu adam.
Pöf
-Reklama ihtiyacı yok ayrıca