Mesleğiniz ve Bulunduğunuz Konum (Mevki) Nedir?

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
jjsjs daha ne yalan dedikodular çıktı hakkımızda... gelip merak ettiklerini sorsalardı böyle olmazdı... senin doktor benimse çello virtüözü olduğum bilinirdi... mfkfj

Bi aralar unlu bir dansci olacaktim ama gelin gorun temizlik problemleri yuzunden olamadim. Surekli ter icinde eller ve kokan vucutlar ile dans edemem. Yapima aykiri. Bachata beni kaybetti. Ben onu degil.

Bi aralar unlu bir dansci olacaktim ama gelin gorun temizlik problemleri yuzunden olamadim. Surekli ter icinde eller ve kokan vucutlar ile dans edemem. Yapima aykiri. Bachata beni kaybetti. Ben onu degil.
Bu bir iş fikr yapalım… ankaranın bozkırlarına medeniyet götürelim el birliğiyle

Hayalperest biriyim zengin olmanın yollarını arıyorum..

Bu bir iş fikr yapalım… ankaranın bozkırlarına medeniyet götürelim el birliğiyle
Ya seko hicbir sey yapmiyorlar. Bulmuslar 4 hoca bi mekan. Herkesten aylik 400 lira aliyorlar. Kadin dusurmek isteyen erkek coklugu ve bachatanin seksiligi nedeniyle guzel para kazaniyorlar. Araya da 100 er liradan workshop bilmem ne. Kapida da guzel kokmalari icin parfum satalim. Bence guzel..

Geri