Mesleğiniz ve Bulunduğunuz Konum (Mevki) Nedir?

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Bayan kuaförüyüm ancak yükselen vergiler ve malzeme fiyatlarından dolayısıyla işyerini kiraya verdim.
An itibari ile ankara sogutozunde yer alan next level awm alt katındaki otopark işletmeciliği ve konya karatay sosyete pazarı işletmeciliği yapıyorum.
Babam sağolsun
Edit : karatay

Asıl mesleğim Anaokul Öğretmeni
Bizim zamanımızda Anaokulu Öğretmeni diye geçiyordu şu an ki adı Okul Öncesi Öğretmeni yani
Aynı zaman da akıl zeka & satranç eğitmenliği de yapıyorum
Bu ikisi arasında duruma göre paslaşıyorum skfjsk
Kısa çaplı bi rezidansta site yöneticiliği de yaptım (bana göre olmadığını farketksfj)
Geçen ay akıl zeka & satranç olarak çalışırken, şimdi tekrar anaokul öğretmeni olarak çalışıyorum

Evet, şu an çok sevdiğim bir branştayım. Zevkle yapıyorum -acağım-.

Bayan kuaförüyüm ancak yükselen vergiler ve malzeme fiyatlarından dolayısıyla işyerini kiraya verdim.
An itibari ile ankara sogutozunde yer alan next level awm alt katındaki otopark işletmeciliği ve konya karatay sosyete pazarı işletmeciliği yapıyorum.
Babam sağolsun
Edit : karatay
E geliyoruz bi de otoparka para veriyoruz. Hic soylemiyorsunuz..

Avukatim ama belli degil feyk de olabilirim. Belki de hukuk burosunda sekreterim ama avukatim diye kandiriyorum kim bilir.
su an hicbir sey yapmiyorum ofis kendi kendine takiliyor. Zamaninda kazandigim paralari yemekle mesgulum.
Amacim @aegishjalmur olmak. Tskler.

Bitcoin zenginiyim alt tarafi 2010 yilinda market alisverisi yapacagima o parayla bitcoin almistim.s

Geri