Mesela...

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baktım başlığa, milletin dertlerini paylaşması için açılmış. E benim de bir derdim var şimdi, o zaman başlık açmadan olmazdı değil mi? Şimdi benim derdim şu; aşk acısı çekiyorum hem de fena, cayır cayır yanmaktayım âdeta. Tam 469 gün oldu ve ben hâlâ karşılıksız seviyorum onu. Onun beni tınladığı yok; hoş buna alıştım ama işin daha vahim tarafı, o da bir başkasını seviyor deli gibi. Daha da kötüsü, sevdiği kişi onu zamanında çok üzmüş ve onu terk etmiş. Gel de şimdi işin içinden çıkın bakalım. Aşk mı kaderi kovalar, kader mi aşkı? Daha kimseler çözemedi bu bilmeceyi :icon_smile:

Boşver ya seni sevmiyen birini ne yapacaksın sana kız mı yok :D

Alpa; bırak şu klişe lafları muhterem :)

Kyoto; Bastığım taş eridi çoktan ;)

Alpa; bırak şu klişe lafları muhterem :)

Kyoto; Bastığım taş eridi çoktan ;)
Bırak diyosun kız kendi kaybeder belliki onun sevdiği kişide onu pek sevmiyormuş anladığım kadarıyla sen daha çok onu seviyormuşsun herşey olacağına varır bir bakmışssın yaptığı yanlışı anlayıp sana döner... :)

Dediniz ki Bir kzıı seviyorum ama oda bir başkasını deli gibi seviyoır ama çocuk onu çok üzmüş terk etmiş . Bence bu anı değerlendirmelisiniz. Siz bukadar severken ona sevginizi bi şekilde bastıra bastıra göstermeli anlatmalı kanıtlamalısınızki onu bukada rçok seven birisi varken birşeylerin farkına varsın. Terk edildiği adamı bekleyip durucak değil heralde. Fakat tüm çabalarınıza rağmen ısrarla sizi istemiyor , itiyorsa ozmaan sizde bu sevdadan vazgeçin onu görmemeye başkalarıyla ilgilenmeye çalışın.zamanla unutur , başka birisine çoktan bağlanmış ollursunuz. 3 günlük dünyada can sıkmaya hiç mi hiç değmiyor :(

Dediniz ki Bir kzıı seviyorum ama oda bir başkasını deli gibi seviyoır ama çocuk onu çok üzmüş terk etmiş . Bence bu anı değerlendirmelisiniz. Siz bukadar severken ona sevginizi bi şekilde bastıra bastıra göstermeli anlatmalı kanıtlamalısınızki onu bukada rçok seven birisi varken birşeylerin farkına varsın. Terk edildiği adamı bekleyip durucak değil heralde. Fakat tüm çabalarınıza rağmen ısrarla sizi istemiyor , itiyorsa ozmaan sizde bu sevdadan vazgeçin onu görmemeye başkalarıyla ilgilenmeye çalışın.zamanla unutur , başka birisine çoktan bağlanmış ollursunuz. 3 günlük dünyada can sıkmaya hiç mi hiç değmiyor :(

Onun için yaptıklarımı, sevmesi için uğraşlarımı buraya yazsam ne burası alır, ne de buna zamanım yeter. ''Sen beni nasıl seviyorsan, ben de onu öyle seviyorum'' demişti bana ve sorunun benimle alakalı olmadığını, artık erkeklere güveni kalmadığını belirtmiş, hayatında kimsenin olmasını istemediğini dile getirmişti.

Vazgeçmeye gelince; Vazgeçecek olsak sevmezdik. Sonunda vazgeçmek olacaksa neden vakit harcayayım ki. Evet dünya üç günlük ama o kişiden sonra başkaları da oldu fakat o unutulmadı. Hani şarkıda Ajda'nın dediği gibi; Kimler geldi, hayatımdan kimler geçti, hiçbirisi hasretini gidermedi, en güzeli senin kadar sevilmedi.''

İşin tuhaf yanı ne biliyor musunuz; Benim onunla tek bir iyi hatıram yok. Yani hiç birlikte olmadım, ona değmedim, dokunmadım. Dahası o beni hiç sevmedi ve umut vermedi. Kaldı ki gelin görün şimdi, ben başka kimse ile onu kıyas dahi edemiyorum. İçinizden, Gönül bu;..... sözünü işitir gibiyim :)

Ahh Aşk Ahh .

Nelere kadirdirki. Allah hayırlısını nasip etsin sizin için.

Ahh Aşk Ahh .

Nelere kadirdirki. Allah hayırlısını nasip etsin sizin için.

Evet, aşk nelere kâdir; Öyle ki ben hakkımda hayırlı değilse bile istedim onu, istemekteyim de. Önce hakkımda hayırlı olacak şekilde isterim elbet, ama olmayacaksa hayırsız da olsa istemekteyim onu. Yani kısaca; 'İlle de O'. Bu, ne lisedeki gibi körü körüne aşk, ne de gözlerimdekiler pembe gözlük. Ayaklarım da yere sağlam basıyor hamd olsun. Bu tamamen pisi pisine bir sevda, - her şeye rağmen- bir aşk! Kızın durumu, dinimize de, âilemize de uygun değil ama ben her şeyin değişebileceği kanısındayım. En azından her şeyin bir ilki mevcut!

Onunla olabilmek için neleri göze aldığımı, nelere karşı çıktığımı tam anlamıyla ben bile idrâk edemiyorum; o derece işte!

KISACA; BEN HİÇ BU BÖYLE SEVMEDİM VE YAŞAMAKSA ONU SEVMEK, BEN HİÇ ÖLMEDİM!

Dua ve temennileriniz için sağ olun sayın She`; eksik olmayınız efendim.

ßu duruma çok üzüldüm :(
Senin sevginin şiddetini bende yaşıyorum ama biz birlikte yaşıyoruz. İnş sende Sevdiğine kavuşursun :(

ßu duruma çok üzüldüm :(
Senin sevginin şiddetini bende yaşıyorum ama biz birlikte yaşıyoruz. İnş sende Sevdiğine kavuşursun :(

Bana teselli bağlamında deniliyor ki; Birlikte olsan bu kadar sevmezsin, şevkin azalır, hevesin kırılır vs. Aşk dokunamadan sevmek, dokunamadığını sevmektir diye. Bu kuramların doğruluğunu tartışmıyorum ama katıldığım tek nokta, ayrılığın ve hasretin, yürekteki aşkı körüklediği...

Acıdan zevk almak, yaradan haz duymak olsa da aşk; sevgili ile birlikte olmak, onu hep yanında hissetmek gibisi olmasa gerek. (Hiç yaşamadığım için bilmiyorum)

Aşk mı kaderi, kader mi aşkı kovalar bilmem ama benim rakı sofrasından kadehim her zaman, Kaderimiz olan aşka değil de, aşkıyla kaderimizi değiştirene dir.

Aşk kaderimiz değildir, aşkıyla kaderimizi değiştirenler vardır :)

Ve şu da bir gerçek ki

Kimse elindekinin değerini bilmez, sahip olduğu sürece ama bir gün elinden uçup gittiğinde tek bir söz kalır geriye KEŞKE ...

Sende şimdi Keşke diyorsundur. Fakat elden birşey gelmiyordur. Zaman herşeyin ilacıdır ama bu anlattıgın durumda ilaç olucak birşey yok. Bence unutmaya çalışmalısın başka da çıkar yolu yok..

seni anlıyorum kardeşim :) çok zor birşey bu olay nezamandan beri var ?

Aşk mı kaderi, kader mi aşkı kovalar bilmem ama benim rakı sofrasından kadehim her zaman, Kaderimiz olan aşka değil de, aşkıyla kaderimizi değiştirene dir.

Aşk kaderimiz değildir, aşkıyla kaderimizi değiştirenler vardır :)

Ve şu da bir gerçek ki

Kimse elindekinin değerini bilmez, sahip olduğu sürece ama bir gün elinden uçup gittiğinde tek bir söz kalır geriye KEŞKE ...

Sende şimdi Keşke diyorsundur. Fakat elden birşey gelmiyordur. Zaman herşeyin ilacıdır ama bu anlattıgın durumda ilaç olucak birşey yok. Bence unutmaya çalışmalısın başka da çıkar yolu yok..

Rakıyla işim olmaz. Sana bu mesajın için tek şunu söyleyebilirim: Kader değişmez. Değiştiğini sandığın her şey, zaten kaderindedir. Unutmaya gelince; En son düşündüğüm şey ;)

Kusura bakma da arkadaş herkes gönlünü rahatlatacak mesajlar yazacak diye birşey yok alınganlık yapmanın anlamıda yok fikrim bu tavır alacaksın madem paylaşma derdini gerçekleri yazıyorum. Rakı seviyormusun diye sormuyorum. ;)

Kusura bakma da arkadaş herkes gönlünü rahatlatacak mesajlar yazacak diye birşey yok alınganlık yapmanın anlamıda yok fikrim bu tavır alacaksın madem paylaşma derdini gerçekleri yazıyorum. Rakı seviyormusun diye sormuyorum. ;)

Yoo aksine, fikirlerinize saygı duyuyorum. Ben bu konuda yorumlaşacak olmasam zaten bu başlığı açmazdım. İstişâre her zaman iyidir. Sen nasıl fikirlerini sunuyorsan, ben de fikirlerin üzerinde yorumlarımı belirtiyorum. Problem yok yani; müsterih ol ;)

Mevlana'nın bir sözü Var..Zor ise sev ama; sevmiyorsa zorlama...
Bazen Birşeylerin İlla Olacağı die bir kayile Yok.Okadar uğraştım cabaladım demişsin.Olmuyorsa Olmuyor kardeş.

Size kesin yargı bildiren birşey önermeyeceğim,önermem doğru bir psikolojik yaklaşım olmaz.Aşkı kafes,diğer bütün duygularınızıda kafesin içindeymiş gibi düşünün.6 milyar insan bence unutmalısında da dese ruhunuz aşka tutsak olduğundan düşüncelerinizi değiştiremez.Elinizde değil bu.Elinizde olmayan birşey için kesin çözüm yerine,hayat sıtandartlarınızı rahatlatıcı malzemeler bulmalısınız.Mesela ben sizin yerinizde olsam unutmaya çalışmam,düşünmemeye çalışırım.Evet zor ama çalışırım.Kafamı dağıtmak için farklı aktiviteler keşfederim.Başka kadınları düşünürüm.Başkası olamaz mı diye sorgularım hayatımı.Dostlarımla bolca vakit geçiririm.Hayat sizi sevmeyen birinin peşinden koşmak için çok kısa.Kendinizi önemseyin ve sizi önemsemeyenleride vazgeçilmez olarak görmeyin bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri