Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Başın sağolsun, malesef böyle üzücü haberleri her an herkes alabiliyor, durum çok kötü.2017 kpss kursundan arkadaşımın bugün Hatay da vefat ettiği haberini aldım. Evliydi eşi de hamileymiş. Hem arkadaşım hem de eşi vefat etmiş. Çok üzücü çok. Geometri derslerine girmeyip dersanenin karşısında ki kahvede az 101 oynamadık. Az halı saha maçına gitmedik .
İçim yanıyor ah ah![]()
Of offf o kadar kötü ki her şey@Emare
Güvenevler Polat Sitesi. 6 tanıdığım burada, hala çıkmış değil. : ((((
Ekli dosyayı görüntüle 76334
Bahtiyarlar yakıt bulmak için çabalıyor bu kez sevgili Aze yakıt buldukları an Ankara'ya taşınacaklar çünkü abisinin evide yıkıldı artcılarda.Kendileriyle ozel olarak iletisime gectiklerim dahil herkese birkaç şey yazmak istedim. @Favela @Run @Bahtiyar @Yarmagül @aloneboy1903 ve deprem bölgesinde yaşadıklarını veya yakınları olduklarını bilmediğim arkadaşlar kayıplarıniz için başınız sağ olsun. Ve geçmiş olsun böyle bir felaket yaşadığınız için. Hala haber bekleyenler de var biliyorum,insallah iyi haberler alirsiniz Allah yardimcimiz olsun. Çok üzgünüm günlerdir gündemi de takip ediyoruz herkes gibi. Birilerine ulaşmak sürekli yardım etmeye çalışmak ne yapılabilir kime gidilir ne denir böyle mi yapsak şu mu daha fayda sağlar diyerek gecti iki gun. Hicbir sey yapamadigimiz anda oturduk agladik ayni aciyi duyup. Enkaz altında hala yardım için bekleyen insanlar var. Haluk leventin dediği gibi kepçe olası geliyor insanın o noktaya geldik. Herkesin her sorunda bir çözüm bulduğu yerde devlet nasıl yeterli gelemiyor ben bunu anlayamıyorum. Her depremde aynı şeyler. Deprem sonrası ayrı olay deprem öncesi ayrı. Yaptığınız kağıttan binalar yüzünden ölüyor insanlar. Gecenin bir vakti sela okunuyor trajikomik her sey tek kelime ile. Insanlardan bir ses soluk her yerden yardım bekleniyor diyanetten bilmem kac bin personel manevi yardima gidiyor selalar okunuyor tiri viri. Benim derdim din ile degil ama su an su durumda hala iceride sesleri gelen insanlar varken bu yapilacak is midir? Disarida sogukta arabalarda yatan insanlar varken aclik ve caresizlikten marketlere girenlerimiz varken su an asamanin hangi kismindayiz? Istanbulda marastaki iki depremden bir tanesi bile olsaydı dümdüz olmuştu şu an her yer. Ki maras ve Hatay çok farklı değil ama İstanbul başına geldigi zaman bunlar o zaman bul bulabilirsen kim nerede. Öfke duyuyorum üzüntü duyuyorum çaresizlik içindeyim. Bahtiyardan deprem sabahı kendisi ve ailesinin iyi olduğu haberini almıştım ama sonradan tekrar iletişime geçmek istediğimde ulaşamadım. Ulaşan arkadaşlar var mı acaba bugün? Özür dilerim konuda çok fazla mesaj var okuyamadım hepsini eğer konuda bilgi gecen varsa ve goremediysem kusura bakmayın.
bir tarafta durumu net olarak ortaya koyanlar varken bir tarafta bunun gibiler var.
Çok teşekkür ederim yosuncum haber verdiğin için sağ ol gerçekten. Geçmiş olsun Allah yardımcısi olsun herkesinBahtiyarlar yakıt bulmak için çabalıyor bu kez sevgili Aze yakıt buldukları an Ankara'ya taşınacaklar çünkü abisinin evide yıkıldı artcılarda.
Allah herkesin yardımcısı olsun...
ileten oldu mu bilmiyorum. gece süreyya'dan iyi olduklarına dair bilgi aldım... kendisi de ailesi de iyi.@Mastor da Adana'daydı değil mi var mı görüşen
ileten oldu mu bilmiyorum. gece süreyya'dan iyi olduklarına dair bilgi aldım... kendisi de ailesi de iyi.
Başın sağ olsun, sabırlar diliyorum.Arkadaşlar ben ve ailem iyi. Kuzenlerim göçük altında vefat ettiler. Arayıp soran, yazan herkese teşekkür ederim. Var olun. Maraş yerle bir oldu ama sanırım kimse bunu göstermek istemiyor.