Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
MaalesefMalatya dan bir haber alan varmı
ben arkadaşımın iyi haberini az önce aldım dilerim bekleyişte olan herkes de güzel haberler alır. aramaya cesaret de edemedim sabahtan beridir kafam orada.hayatlar nasıl değişiyor bir anda. hataylı bir arkadaşıma ulaşamadım ben de takıldı kaldı kafama. geçmiş olsun hepimize.
başınız sağ olsun, umarım haber alamadıklarınızdan güzel haberler alırsınız. sabır dilerim hepinize.2 saat önce canımdan çok sevdiğim yakın arkadaşımın kaybını öğrendim, 3 kuzenimden haber alamıyoruz. Yeğenlerimden haber alamıyoruz Malatya’da. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok kötü bir durum. Hepimizin başı sağ olsun, sabırlar dilerim.
başımız sağolsun.Arkadaşlar ben ve ailem iyi. Kuzenlerim göçük altında vefat ettiler. Arayıp soran, yazan herkese teşekkür ederim. Var olun. Maraş yerle bir oldu ama sanırım kimse bunu göstermek istemiyor.
Malatyada çok fena ulaşamadığım haber alamadığım kişiler var ...çok yıkımlar oldu malatyada da delirdm ben bkliyorum ev de...maraş daha içler acısı ne desem bilmiyorumDUHAN'in bir kuzeni göçük altından çıkarılmış vefat etmiş olarak. 2 kuzeni ve yegenlerinden hala haber alamamış. Malatya Yeşilyurt Askeri lojman taraflarından haberi olan var mı @Yarmagül malatyalisin sanırım bilgin var mı?![]()
Başın sağolsun. Allah'tan rahmet dilerim kuzenlerine.Arkadaşlar ben ve ailem iyi. Kuzenlerim göçük altında vefat ettiler. Arayıp soran, yazan herkese teşekkür ederim. Var olun. Maraş yerle bir oldu ama sanırım kimse bunu göstermek istemiyor.
Başınız sağ olsun.Arkadaşlar ben ve ailem iyi. Kuzenlerim göçük altında vefat ettiler. Arayıp soran, yazan herkese teşekkür ederim. Var olun. Maraş yerle bir oldu ama sanırım kimse bunu göstermek istemiyor.
Başın sağ olsun2 saat önce canımdan çok sevdiğim yakın arkadaşımın kaybını öğrendim, 3 kuzenimden haber alamıyoruz. Yeğenlerimden haber alamıyoruz Malatya’da. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok kötü bir durum. Hepimizin başı sağ olsun, sabırlar dilerim.