Haber Merkez üssü Kahramanmaraş / Pazarcık 7.7 şiddetinde deprem

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
bin yedi yüz bina nasıl yıkılır yahu
bu nasıl gevşeklik , gerizekalılık
devlet binaları özellikle,bir hastane bir okul nasıl yıkılır
neyin ahı neyin vahı, pisi pisine insanlar ölüyor

Marastan,depremin merkezinden hicbir şekilde bilgi gelmemesi ürpertici değil mi? Bilgiler hep Antep Hatay ağırlıklı. Jeolojik açıdan 99 depreminden daha yıkıcı olduğu söyleniyor @Fernando belki hocalarından, çevrelerinden bu konuda bi bilgiye erişmişsindir.

Malatya dan falanda ses yok sanırım pek duyamadım diyarbakırdan da pek bişey duyamadım

yabancı kaynaklar 7.8 diyor deprem şiddeti için. biz mi ölçemiyoruz yoksa onlar mı bilemiyorum

17 ağustos ve 12 kasım depremlerinde ki şiddetli sallanmayı yaşamış biri olarak inanılmaz zor bir gün oldu
başımız sağolsun

Marastan,depremin merkezinden hicbir şekilde bilgi gelmemesi ürpertici değil mi? Bilgiler hep Antep Hatay ağırlıklı. Jeolojik açıdan 99 depreminden daha yıkıcı olduğu söyleniyor @Fernando belki hocalarından, çevrelerinden bu konuda bi bilgiye erişmişsindir.
gölcük depremindeki derinlik 17, türkiye'nin en büyük depremi denilen erzincan depremi 20 km derinlikteydi.
gaziantep depreminin ise derinliği (kandilli'ye göre) 5 km.
maalesef hepsinden daha yıkıcı oldu.

haberleşme konusu ne yazık ki hatlarla ilgili en ufak depremde bütün telekominikasyon ağı hasar görüyor.
çok büyük geçmiş olsun hepimize :/

Antep de kötüymüş. Arkadaşım geceden beri sokaktayız. Elazığa gidiyoruz diyor. Her şey bitti dedim o an diyor :(

bölgedeki köylerden bi haber var mı? malum mevsim şartlarından köy yolları kapalı olabiliyor kar vs. oralara yardım ulaşabiliyor mu? köylerdeki evler de şehir merkezlerindeki gibi sağlam olmuyor, kerpiç evler oluyor.
oturduğum yerden kahroluyorum tüm bunları düşündükçe.

O üç beş kuruş fazla para kazanayım diye metruk binalar yapan o..ları inş ölmüştür.

Son düzenleme:
Hatay'da kuzenin arkadaşları enkaz altındaymış. Şehir dümdüz oldu diyor. Hiçbir şekilde ulaşım yokmuş. Çok zor, çok acı...
aradım ben teyzemi sanırım onlar biraz daha kırsal kesimde denize yakın iyilermiş ama durum cok kotu diyorlar yıkılmayan nadir ev var sanırım

Geri