Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmiş olsun çok .Arkadaşlar maraşta çok akrabalarım var malatyadada öyle insanlar perişan maraşta olanlara ulaşamıyorum....allah yardımcıları olsun çok kötüyüm
gölcük depremindeki derinlik 17, türkiye'nin en büyük depremi denilen erzincan depremi 20 km derinlikteydi.Marastan,depremin merkezinden hicbir şekilde bilgi gelmemesi ürpertici değil mi? Bilgiler hep Antep Hatay ağırlıklı. Jeolojik açıdan 99 depreminden daha yıkıcı olduğu söyleniyor @Fernando belki hocalarından, çevrelerinden bu konuda bi bilgiye erişmişsindir.
Geçmiş olsun inşallah kötü bir haber gelmezArkadaşlar maraşta çok akrabalarım var malatyadada öyle insanlar perişan maraşta olanlara ulaşamıyorum....allah yardımcıları olsun çok kötüyüm
aradım ben teyzemi sanırım onlar biraz daha kırsal kesimde denize yakın iyilermiş ama durum cok kotu diyorlar yıkılmayan nadir ev var sanırımHatay'da kuzenin arkadaşları enkaz altındaymış. Şehir dümdüz oldu diyor. Hiçbir şekilde ulaşım yokmuş. Çok zor, çok acı...
Çıldıracağım kimseye ulaşılmıyor....
Umarım hepsi sağ salim kurtulurlar. Sabır diliyorum.Amcamlar enkaz altında şehiriçindekiler bile birbirine ulaşamıyor...hiçbişey yapamıyoruz çıldıracağım