Haber Merkez üssü Kahramanmaraş / Pazarcık 7.7 şiddetinde deprem

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Cok üzücü.
Gecmis olsun.
Umarim en az hasarla atlatiriz diyecegim ama ates düstügü yeri yakiyor.
Deprem bölgesinde bulunan arkadaslara güc ve sabir diliyorum.
Bu kista kiyametde, Allahim sen yardim et.
Biz de elimizden geleni yapacagiz.

Yardıma gideyim diyorum izin vermiyolar. Boş boş beklemekten sıkıldım

gecmis olsun herkese :(
twitter "... enkaz altinda yardim edin" yazisiyla dolu
enkaz altindan fotograf paylasan var
okumak izlemek bile cok zor
Çok bilgi kirliliği var orda da srfsler deprem olmuş başka bişey paylaşılıyor.

Büyük geçmiş olsun.
Az çok demeyelim vatandaş olarak elimizden geleni yapalim biz de. Firma olarak biz gıda desteğinde bulunacağız (peynir,ayran,süt vb) sürekliliği için tüm üstleri zorluyorum.
Kiyafet, battaniye vb erzak kadar mühim.
Kan da bağışlayalım.
Bölgedeki yakınlarımızın sihhatinden emin olduysak hatları meşgul etmeyelim.

sandığımızdan daha zor olacak yaraları sarmak. bölgede olan arkadaşlar lütfen acil durumları bildirin, elimizden geldiğince yayalım, yardım edelim. kendinize de dikkat edin lütfen.

aze ile görüştüm, run ve bahtiyardan haber alabilmiş: kendileri ve aileleri iyi ama kayıplara ve yıkımlara şahit olmuşlar, durumlar çok kötüymüş. kargadan henüz haber alamamış, dilerim o da iyidir.
Ben de run ile görüstüm.
Enkazdan bir cift cikarmislar, o ablasi ve yegeni.
Komsulariymis.Onlarin binaya bir sey olmamis ama komsu bina yerle yeksan.
Allahim kabus gibi.
Psiye ben de ulasamadim.

Deprem etkisi alanında yaşayan tüm vatandaşlara büyük geçmiş olsun. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim.

Son düzenleme:
Büyük bir felaket, haberlere göre bayağı bir ölüm ve yıkım var,.....
Türkiye fay hattında ve dolayısıyla deprem kaçınılmaz. Önemli olan doğru ve gerekli tedbirleri önceden alıp hazırlıklı olmamız gerekir ki can ve mal kaybı az olsun. Ne yazıkki ülke devletiyle, milletiyle gerekli önlemleri önceden almaya alışıkta değil istekli de değil. Şimdi siyasiler her türlü sözü verir ve sonra tümü unutulur gider. Halka da kızıyorum, o yıkılan çürük ve yüksel binaları neden yapıyorsunuz, satın alıyorsunuz,.....? Etmeyin kardeşim, hatınızı rant için tehlikeye atıyorsunuz.

Ben de run ile görüstüm.
Enkazdan bir cift cikarmislar, o ablasi ve yegeni.
Komsulariymis.Onlarin binaya bir sey olmamis ama komsu bina yerle yeksan.
Allahim kabus gibi.
Psiye ben de ulasamadim.
hilal biraz önce karganın da iyi olduğunu yazmıştı, sanırım o da caferden haber aldı. çok üzgünüm... güç, kuvvet, sabır diliyorum hepsine.

Geri