senin nickin mahlas değil mi veysel ne alaka :/Umarım Veysel esprisinden kastın, alttan eski rumuzuma atıfta bulunmak değildir. Öyleyse gerçekten sıkıcı. Zîra artık tek hesapla takılacağımı beyan etmiştim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin nickin mahlas değil mi veysel ne alaka :/Umarım Veysel esprisinden kastın, alttan eski rumuzuma atıfta bulunmak değildir. Öyleyse gerçekten sıkıcı. Zîra artık tek hesapla takılacağımı beyan etmiştim.
senin nickin mahlas değil mi veysel ne alaka
kaçırdığınız her üye başına 10 euro kesmeye başlayacamarkadaşın multiden haberi yok mahlası da eklediğinize göre 20 euro ceza emektar indirimi de düşünce sizin borcunuz 15 euro
senin multin basına 10 euro yanlız - 42x10 = 420 euroÇok iyi fikir. Başka türlü bunların akıllanacağı yok.
Mesela şey de yapabiliriz en sevdiği bölümlerden mahrum bırakabiliriz ceza şart :=)kaçırdığınız her üye başına 10 euro kesmeye başlayacamarkadaşın multiden haberi yok mahlası da eklediğinize göre 20 euro ceza emektar indirimi de düşünce sizin borcunuz 15 euro
senin multin basına 10 euro yanlız - 42x10 = 420 euro
ben çok samimi ve içten davrandım, baktım gidiyo hemen avucumda tutayım misali yaklaştım ve yardım ettim ama utandı sanırım benden :/kaçırdığınız her üye başına 10 euro kesmeye başlayacamarkadaşın multiden haberi yok mahlası da eklediğinize göre 20 euro ceza emektar indirimi de düşünce sizin borcunuz 15 euro
neden kaçıyorlar iyi bir yer mi değil sıkılyorlarmıkaçırdığınız her üye başına 10 euro kesmeye başlayacamarkadaşın multiden haberi yok mahlası da eklediğinize göre 20 euro ceza emektar indirimi de düşünce sizin borcunuz 15 euro
hb tşk ne çok bildirim gelmiş yine
ya çok şey yazdılarda anlamadım birine benzettiler sanırım kardeşim için girmiştim dersine bakmaya bi uğrıyım dedim yine. çok duramam zaten hephemen forumdan soğutmuşsunuzzz... sjxn
Hoş geldin laysel
aşırı ilgiden bunalıyorlar laysel hanım, karpuz getirdiniz mi ?neden kaçıyorlar iyi bir yer mi değil sıkılyorlarmı
Skmxjsm çocuklardan uzak tutun..ya çok şey yazdılarda anlamadım birine benzettiler sanırım kardeşim için girmiştim dersine bakmaya bi uğrıyım dedim yine. çok duramam zaten hep