kardeşimin dönem ödediSkmxjsm çocuklardan uzak tutun..
ne dersi ayolll
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşimin dönem ödediSkmxjsm çocuklardan uzak tutun..
ne dersi ayolll
yok bu mevsimde karpuz mu olur portakal falan deseniz neyse.. :paşırı ilgiden bunalıyorlar laysel hanım, karpuz getirdiniz mi ?
Karpuzsuz foruma üyeliği maalesef kabul edemiyoruz.. illa portakal olsun diyorsanız nar'da getirmelisiniz zira sinerjisi mükemmelyok bu mevsimde karpuz mu olur portakal falan deseniz neyse.. :p
pek komiksizin :pKarpuzsuz foruma üyeliği maalesef kabul edemiyoruz.. illa portakal olsun diyorsanız nar'da getirmelisiniz zira sinerjisi mükemmel
Forum da yeni olup alismak kismi tarkanin iyilesmek icin cehennem havuzuna (forum) girmesi gibidir.
Cikabilirsen guclenirsin, hosgeldin
Cikamassan secilmis kisi degilsindir zaten.
Nası yaaallahım skj önce erkek profille geldin sonra aysel dediler diye kadın profiline geciş yaptın.... şimdi söyle bakalım kadın mısın erkek misin....
Merhaba kardeşim, senin eski nick neydi?Hoş geldiniz, diyememiştim laf arasında. İyi forumlar...
Merhaba kardeşim, senin eski nick neydi?
cinsiyet çokmu önemli burada??Nası yaa
Gelir gelmez öncelikle cinsiyetine mi baktın taze üyenin. Harbi Forum sahibi olacak birisin. Forumu sen alsaydın keşke
hb tsk.Hosgeldiniz
Cinsiyet her yerde önemli. Meselam benim kadınlar tuvaletine girmem yasak. Ama kadınların bana girmesi serbest. Kafa göz yanicinsiyet çokmu önemli burada??
Cinsiyet her yerde önemli. Meselam benim kadınlar tuvaletine girmem yasak. Ama kadınların bana girmesi serbest. Kafa göz yani
Evet erkeğim diyen homo çıkıyo, kadınım diyenin sakalı olabiliyo. En son Avukatım diyen biri paçozun teki çıktı. Sanal alem yani, sen de haklısınya öyle tabi ben burada yazılınca ayrı önemli sandım zaten profilimde belirttim ama sanal ortam kim ne kadar doğru.:
Ya Lansel sen de herşeye wow diyosun yaa