ne
Elmas Üye
Aa koç benim de başaklar çok titiz oluyor derler doğru mu acaba?başak benim sizin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aa koç benim de başaklar çok titiz oluyor derler doğru mu acaba?başak benim sizin
Burcunuz ne ki. Girerseniz eğer siz girmezseniz bende girmem.
Bilmem sensiz keyif almıyorum şuan burdan enerjiniz iyi geldi.neden ki siz takılın ya ben kardeşime ders göstericem işim var ondan
Aa koç benim de başaklar çok titiz oluyor derler doğru mu acaba?
Bilmem sensiz keyif almıyorum şuan burdan enerjiniz iyi geldi.
Ne dinlersin peki?bilmiyorumki burclarla pek aram yok sadece hangi ayda oluyor onu biliyorum yani pek ilgilenmem..
Çıkarsan çıkarım..
olur olur o çok cana yakındır siz ona bakmayın, tekrar bekleriz geldiğiniz de karpuz getirmeyi unutmayın, foruma girişte kesmek adettir biz deama işim var gerçekten çıkmam lazım sonra ev işleri belki sonra girebilirsem gelirim olur mu
Ne dinlersin peki?
olur olur o çok cana yakındır siz ona bakmayın, tekrar bekleriz geldiğiniz de karpuz getirmeyi unutmayın, foruma girişte kesmek adettir biz de
Evet neşet Ertaş çok severim mesela önerin varmı dinleyim?şarkı olarak mı? müzik pek sevmem de bazen türkü falan dinliyorum
Sensin cana yakın Ssjsjsolur olur o çok cana yakındır siz ona bakmayın, tekrar bekleriz geldiğiniz de karpuz getirmeyi unutmayın, foruma girişte kesmek adettir biz de
ben daha 1. seviyeyim efenim siz üst katmanları görseniz demek ki xdçok komiksiniz gerçektende dalga mı geçiyorsunuz yoksa onu çözemedim yani tiye alma gibi falan işte..
Acemi şansı ;dNaberrr adı ayselmiş bak :d