Merhabalar

Konu sahibi son olarak 923 gün önce görüldü
gerek yok kardesım boyle sylere 1 2 kişiye kizip kendınden mahrum etme bizi burdasın gidemen :)

Kimse için değil kendin için değişmelisin öfken sana zarar :cici:

Kusura bakma ama beni olduğum yerden soğutacak insanlar umrumda değil.
(Aslında umrumda kelimesi yerine başka bir şey kullanılabilirdi.)

Yolun açık olsun.

Sağol ben birçok siteden bu yüzden ayrıldım ama hiç birşeye değmezmiş ama yine değmiceğini bile bile ayrılıyorum.

Emin ol o birileri bi dk bile suçluluk hissetmeyecek, sen gittin diye arkandan ah vah etmiycek, dostların bile iki gün sonra seni hatırlamayacak.

Bil istedim yani :honk:

Düşmanında olsa, Dostlarında olsa Hiç kimseyi Arkandan Güldürecek Sevindirecek şeyler yapma, Mücadele Etmeyi öğren bence, her ne kadar arkandan konuşan insan varsa, her ne kadar seni kötüleyen insan varsa, onlara inat hala kendin olarak yola devam et bırak konuşan konuşsun falan filan yapan varsa yine yapsın Ama bence biraz sanaldan uzaklaşman lazım

kendine daha iyi bir aktifeler bulman lazım, Çalışmıyorsan iş'ten başlayarak, he çalışıyorum ama yapıcak birşeyım yok akşam işten eve gelıyorum evde canım sıkılıyor foruma giriyorum Takılıyorum ''Sinirle, Duygusallıkla, eğlenceliyle'' Bu böyle olmaz Atla taksiye git kafana göre bir yere. uykuyu dert etme 6 saat uyku yeter bir insana ne olur? ne derdin ne tasan nede dırdırların olur geriye baktığında ; kafan rahat laga luga yapan yok dinc ve dinamik olursun :)

Gidicem diyorsanda Yolun acık olsun :)

Geri