Merhabalar

Konu sahibi son olarak 919 gün önce görüldü
Arkadaşlar merhaba siteyi bıraktığımı söylemek istiyorum nedeni bazı arkadaşlar yüzünden soğumama sebep oldu oyüzden artık giresim gelmiyor kusuruma bakmayın böyle olması gerekiyor

Şurda teşekkür edeceğim 3-4 kişi var onlar kendilerini biliyorum çok sağolun desteğiniz için

Vee gider ayak size 1 doğru şey söyliyim benim burdaki eski nickim Kuzey dir şuan kullandığım ismide kullanıyorum ama benim gerçek adım Nuri'dir. Tanıyan tanıyordur zaten beni şuan banlıyabilirsiniz beni iyi geceler..

Sanali bu kadar onemsemelisin
Umarim gercek hayatta bu kadar ayrintici degilsindir. Kararina daygi duymaktan baska yapilacak birsey yok.Güle güle Kuzey (~ Lara )​

Çocuk musunuz siz ya?
Bu ne anlamsız hareket.
Tanışma konusu sandık resmen.

Birileri yüzünden sevdiğin bi ortamdan soğumak... Ah o birileri...
Onlar hep var onlar her yerdeler. Kararına saygım sonsuz fakat varlıkları sana rahatsızlık veriyorsa tek yapman gereken onlar yokmuş gibi davranman.
Çok iyi anlıyorum seni.
Yolun açık olsun.

Birileri yüzünden sevdiğin bi ortamdan soğumak... Ah o birileri...
Onlar hep var onlar her yerdeler. Kararına saygım sonsuz fakat varlıkları sana rahatsızlık veriyorsa tek yapman gereken onlar yokmuş gibi davranman.
Çok iyi anlıyorum seni.
Yolun açık olsun.

Vee ortak arkadaşlarıma söylüyorum beni daha çok tanıyolar yani 4-5 yıldır ama gidip onlar seçmeleri çok garibime gidiyor sağol yinede desteğin için:cici:

Sanali bu kadar onemsemelisin
Umarim gercek hayatta bu kadar ayrintici degilsindir. Kararina daygi duymaktan baska yapilacak birsey yok.Güle güle Kuzey (~ Lara )

Ben heryerde ayrıntıcıyım bu yüzden tek tük arkadaşlarım vardır sağol ama larayı anlamadım ne alaka ?

Bu Sitede Kaale Alincak adam 5 Parmagi Gecmez. Bosa Kafani Takip Eglencenden Vazgeciyorsun. Hoscakal Demek Duser Bizede :)

Tek 1 kişi olsa yine iyi ama bir çok kişi arkadaş dediğim insanlar arkadaşım değilmiş meğerse hiç biri tınlamıyormuş.. KaraBiber

Boşvereceksin sonuçta sanal alem burası kafa dağıtmaya geliyorsun kafana takmaya değil :cici:
Çok ayrıntıcısın çok çabuk sinirleniyorsun gerek yok rahat ol umursama kimseyi olsun bitsin sen eğlenceni yaşa ve çık çok ciddiye alma burayı :)

Boşvereceksin sonuçta sanal alem burası kafa dağıtmaya geliyorsun kafana takmaya değil :cici:
Çok ayrıntıcısın çok çabuk sinirleniyorsun gerek yok rahat ol umursama kimseyi olsun bitsin sen eğlenceni yaşa ve çık çok ciddiye alma burayı :)

Ben tek burda ayrıntıcı değilim dediğim gibi her yerde ayrıntıcıyım oyüzden arkadaşım yok işim yok hiç birşeyim yok.

O zaman kendini değiştirmeye çalış eminim herşey yoluna girer :cici:

Geri