Merhabalar

Konu sahibi son olarak 4787 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoşgeldin :) kastamonunun neresindensin

hoşgeldin :) kastamonunun neresindensin

Hoşbulduk. Merkez :) Neden? Sendemi Kastamonulusun :sleep:

Hoşbulduk :)

hoş geldiniz:hi:

Hoşbulduk :cici:

Hoşbulduk Deniz
Hoşgeldiniz Ulutan , keyifli forumlar.

Hoşbulduk Teşekkürler Hep Beraber :)

evet memleketim orası taşköprülüyüm

Aa Ne Güzel :) Arkadaş Ekleyemiyorumm Özel Mesaj Atamıyorum Burayı Kirletmeyeyim Diyecektim Ama :) Başka İrtibat Yolu Bulamadım :haha: Mesleğiniz Öğretmenmi Sanki Bir Yerden Hatırlıyorum Nickinizi. Başka Bir Forumda Tanışmışmıydık Acaba Diye Düşünüyorum

Aa Ne Güzel :) Arkadaş Ekleyemiyorumm Özel Mesaj Atamıyorum Burayı Kirletmeyeyim Diyecektim Ama :) Başka İrtibat Yolu Bulamadım :haha: Mesleğiniz Öğretmenmi Sanki Bir Yerden Hatırlıyorum Nickinizi. Başka Bir Forumda Tanışmışmıydık Acaba Diye Düşünüyorum

hayır değilim açıkögretim okuyorum benden başka erkek bir TATLI daha var başka yok o da geçen yıl türedi oyun sitelerinde dolanıyor nickimle belki onu görmüşsünüzdür yada TATLI nın farklı şekilleri olabilir tatlı bela tatlı kız fln gibi ben tanımıyorum sizi. :)

hoşgeldin aramıza sıcak insanlara her zman yerimiz var:)

evet memleketim orası taşköprülüyüm

hayır değilim açıkögretim okuyorum benden başka erkek bir TATLI daha var başka yok o da geçen yıl türedi oyun sitelerinde dolanıyor nickimle belki onu görmüşsünüzdür yada TATLI nın farklı şekilleri olabilir tatlı bela tatlı kız fln gibi ben tanımıyorum sizi. :)

Çok Eskilerden Yeni Değil 3 Sene Öncesi :) :haha: Bu Tatlı Başka Tatlı :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri