Merhabalar

Konu sahibi son olarak 4786 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese Merhaba. İsmim Ulutan Yaşım 23 Bir Süredir Forum Sitelerinde Aktif Olarak Bulunmuyordum. Ani Bir Karar İle Yeni Bir Sayfa Açmak İstedim Ve Aranızdayım. :hi:

Hosgeldin sefalar getirdinKalici olman dilegiyle :)

İSmin çok hoşmuş aramıza hoşgeldin.

Hoşgeldiniz :) Bu avatarındaki adamıda sevmeyen yok :)

UlutaN hepsinden bütün üyelerimizde mevcuttur yabancilik cekmeyeceginize eminim :)

İSmin çok hoşmuş aramıza hoşgeldin.

Teşekkür Ederim. Hoşbuldum :)

Hoşbulduk :)

Hoşgeldiniz :) Bu avatarındaki adamıda sevmeyen yok :)

Hoşbuldum :) Klişe Olduysa Değiştiriyorum Hemen Yeni Koyacağımı 25 Milyon Taraftarımız Seviyor :) Ahmet Kural'ın O Kadar Sevdiği Olduğunu Sanmam :cici:

@UlutaN hepsinden bütün üyelerimizde mevcuttur yabancilik cekmeyeceginize eminim :)

LaL Şüphem Olsa Şu Dakika Bana Cevap Yazıyor Olmazdın Zaten. En Ufak Bir Tereddütüm Olmadı. Hepsi Birbirinden Kaliteli Ve Değerli İnsanlar Olduğu Konusunda Hemfikiriz :hi:

Bilemem artık ben ulutan nedemek onu açıklasaydın da hazır sormuşlardı ismini :D

Merhaba Hoşbuldum :) "Başak" Bu İsime Tabiri Yerindeyse Resmen Aşığım :) Burcumdan Ötürü Olsa Gerek. Nasip Olursa Ve Kızım Olursa Kesinlikle Koyacağım İlk İsmi Başak Olacak :cici:

herkesi kan çeker bizi burç çekmiş demekki :D ismime şahsen bende aşığım :D

herkesi kan çeker bizi burç çekmiş demekki :D ismime şahsen bende aşığım :D

:) Neyin Çektiği Değildir Mühim Olan....

Seni Görmedim.. Fakat Bugüne Kadar 2 Tane Başak İsimli Bayan Gördüm :) İsimlerle Karakterler Ve Dış Görünüş Örtüşüyor Diye Düşünürüm. Hafif Esmer Ve Siyah İnce Uzun Saç Kullanıyor Başak İsimleri Bunu Gözlemledim :)

:) Neyin Çektiği Değildir Mühim Olan....

Seni Görmedim.. Fakat Bugüne Kadar 2 Tane Başak İsimli Bayan Gördüm :) İsimlerle Karakterler Ve Dış Görünüş Örtüşüyor Diye Düşünürüm. Hafif Esmer Ve Siyah İnce Uzun Saç Kullanıyor Başak İsimleri Bunu Gözlemledim :)

avatar iyiydi naptın yaa :D neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım hooşgeldin :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri