Merhabalar!

Konu sahibi son olarak 4534 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoş geldin :D iyi forumlar dizinin günlüklerini okudun mu :D günlükleride çok güzeldir

dizi kızın gözünden di günlükler çocugun günlükleri herşeyi bide çocuk anlatıyor

Merhabalar sayın üyeler ve yöneticiler,

Bu forumu nerden buldum diye sorarsanız, Playful Kiss dizisine başlamıştım. İlk sezonu izledim ve bu dizi böyle bitemez dedim. 2 sezonu arayayım derken burda buldum kendimi.. 2 sezonuda bugün bitirdim daha yeni, biraz önce.. Keşke böyle bitmeseydi, yani devam etseydi.. Harika bir dizi beni derinden etkiledi, 4-5 gündür rüyalarımda görüyorum ve sabahları bununla uyanıyorum.. Harika! Ona benzer dizi önerilerinizi TATLI adminden almak istiyorum..

Kendimi tanıtacak olursam, Adım Onur, Gaziantepliyim.. 16 yaşındayım.. Aşırı duygusal ve aşırı dizikoliğim.. İzlemediğim dizi yok.. Bazen anneannem beni bile geçtin diyorr
:cici:

Umarım bu ailede banada yer vardır ?

hoşgeldin her zaman yardımcı olurum :)

Aa kesinlikle okuyacağım.. :)

Hoşbulduk, teşekkürler. Şu an Boys Over Flowers izliyorum ama Playful Kiss gibi güzel bir dizi karşıma daha çıkmadı :/

var :) çok fazla öyle dizi var keşke bofa başlamasaydın ... :) trt okul 1 aralıktan ihtibaren yayına başlayacak :) istedigin zaman dizi öneririm :)

Hoşgeldiniz bol miktarda pozitif enerji dağıtıyorsunuz.

Hoşgeldin Onur , gayet hoş bir tanıtım :cici:

Bu arada benden sana bir tavsiye TATLI film ve dizi konusunda danışabileceğin en iyi isim :p

Teşekkür ediyorum, hoşbulduk..

var :) çok fazla öyle dizi var keşke bofa başlamasaydın ... :) trt okul 1 aralıktan ihtibaren yayına başlayacak :) istedigin zaman dizi öneririm :)
Playful Kiss'teki dizi samimiydi bilmiyorum.. Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya :cici:
Aslında Kim Hyun Joo'yu çok sevdim ve harika bir anlatım olmuş.. Tartışmalarına bayıldım :)
BOF'ta güzele benziyor.. Ama Playful Kiss çok etkiledi ya :)
Hoşgeldiniz bol miktarda pozitif enerji dağıtıyorsunuz.
Çok teşekkür ediyorum, öyle düşünmeniz ne mutlu.. Hoşbulduk:)
Teşekkür ederim kumsalcım, hoşbulduk.
Hoşgeldin Onur. tabiki aramızda görmekten mutluluk duyduk :)
Hoşbulduk, o mutluluk bana ait :srl:​

Hoşgeldin Onur , gayet hoş bir tanıtım :cici:

Bu arada benden sana bir tavsiye @TATLI film ve dizi konusunda danışabileceğin en iyi isim :p

Çok teşekkür ediyorum Zeynep hanım.. :dyg:
Benim gibiymiş desene, izlemediğim dizi yok haha:)
Kore dizilerine yeni başladım ama, ilk deneyimde Playful kiss oldu haha:)

Hoş geldin Onur, keyifli forumlar.:p

Hoşgeldin kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri