Merhabalar!

Konu sahibi son olarak 4532 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar sayın üyeler ve yöneticiler,

Bu forumu nerden buldum diye sorarsanız, Playful Kiss dizisine başlamıştım. İlk sezonu izledim ve bu dizi böyle bitemez dedim. 2 sezonu arayayım derken burda buldum kendimi.. 2 sezonuda bugün bitirdim daha yeni, biraz önce.. Keşke böyle bitmeseydi, yani devam etseydi.. Harika bir dizi beni derinden etkiledi, 4-5 gündür rüyalarımda görüyorum ve sabahları bununla uyanıyorum.. Harika! Ona benzer dizi önerilerinizi TATLI adminden almak istiyorum..

Kendimi tanıtacak olursam, Adım Onur, Gaziantepliyim.. 16 yaşındayım.. Aşırı duygusal ve aşırı dizikoliğim.. İzlemediğim dizi yok.. Bazen anneannem beni bile geçtin diyorr
:cici:

Umarım bu ailede banada yer vardır ?

Hoşgeldiniz Keyifli Forumlar :) "Grafiker"diye adlandırdığım kişiliğe sahipsiniz MyNaK ile iyi anlaşıcaksınız gibime geliyor :)

Yengeç Burcusun Duygusal Olman Çok Normal..(:
Hoşgeldin :)

Hoşgeldiniz Keyifli Forumlar :) "Grafiker"diye adlandırdığım kişiliğe sahipsiniz @MyNaK ile iyi anlaşıcaksınız gibime geliyor :)
Ben herkesle iyi anlaşırım tabi burada olacağım, MyNaK dediğiniz kişiylede tanışma fırsatım olur umarım Teşekkürler hoşbulduk! :)
Hoşbuldum teşekkür ediyorum :)
Yengeç Burcusun Duygusal Olman Çok Normal..(:
Hoşgeldin :)
Nasıl desem arkadaşlarım duymasın ama çook duygusal bir dizi izlediğimde, çook olmasa bile ben üzüntüden ağlayabilirim. :dyg:​

Nasıl desem arkadaşlarım duymasın ama çook duygusal bir dizi izlediğimde, çook olmasa bile ben üzüntüden ağlayabilirim. :dyg:​

Duysunlar Bundan Güzel Birşey Olamaz ki Bir İnsan için..Erkek Olmak duygulanmamak demek değildir..Bildiğin Yoldan git:)

Maalesef İzlemedim..Benim Yabancılarla Pek İşim Olmuyo.Yani Pc Başından kalkmadığım İçin Bakmıyorum :D

aramıza hoşgeldin onur dostum gerçekten samimi bir giriş yapmışsın keyifli forumlar dilerim :)

hoş geldiniz keyifli paylaşımlar (:

Hoş Geldin Keyifli Forumlar

Hoşgeldiniz iyi forumlar :)

aramıza hoşgeldin onur dostum gerçekten samimi bir giriş yapmışsın keyifli forumlar dilerim :)

hoş geldiniz keyifli paylaşımlar (:

iFt; Teşekkür ediyorum, hoşbulduk :)

Elif ; Teşekkür ederim.. :) Hoşbulduk :)

CastieL ; Çok sağol, size daha iyi alışabilmek için böyle bir konu açtım :) Hoşbuldum :)

DnZ; Teşekkürler :)

Bu arada Playful kiss gibi dizi önerin arkadaşlar, o dizi bitti diye çok üzüldüm, moralim bozuldu
:sleep:​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri