-
-
-
- Çözümleri
- 2
-
-
Bu forumda geçirdiğim süre boyunca elimden geldiğince düzeni korumaya,
topluluğu büyütmeye ve herkes için daha güvenli bir ortam oluşturmaya çalıştım.
Ancak şunu da fark ettim ki; ne zaman insanlarla mesafeleri daha samimi bir noktaya taşımaya çalışsam,
bunun karşılığını çoğu zaman doğrudan yargılanarak aldım. En yakın gördüğüm kişilerden dahi.
Bszen ne yaparsaniz yapın o hedeflerden kurtulamazsınız. Bilemedim, belki de birilerinin ahını almışımdır.
Son dönemde yaşanan ve forumla doğrudan ilgisi olmayan bir konuda ciddi bir manipülasyona maruz kaldım.
Bu durumun forum ortamına taşınması ise süreci benim açımdan sürdürülemez hale getirdi.
Bu yüzden, istemesem de yönetim görevlerimden ve aktif rolümden ayrılma kararı aldım.
Normal şartlarda mücadele etmeyi tercih ederdim.
Ancak ne için ve nasıl bir ortamda mücadele edildiği de en az mücadelenin kendisi kadar önemli.
Özellikle de hiç bir destekçiniz.kalmadığında; bu noktada, enerjimi bu yönde kullanmamayı seçiyorsunuz.
Giderken tek bir tavsiye bırakmak isterim:
Kurulan cümlelerin ve yapılan eylemlerin, bir gün beklenmedik şekilde karşınıza çıkabileceğini unutmayın.
Bu forum için hayal ettiğim şey; Türkiye’nin ilk 10 topluluk sitesi arasına girebilecek, modern ve tercih edilir bir yapı haline gelmesiydi. 16 yıldır burada bulunmamın sebebi de bu potansiyele inanmamdı.
Bu noktadan sonra geri dönmeyeceğimi, yeni bir üyelik açmayacağımı
ve uzaktan dahi takip etmeyeceğimi özellikle belirtmek isterim.
Buna rağmen, buranın hedeflediğim noktaya ulaşmasını içtenlikle dilerim.
@İki nokta dahil herkese hakkım helaldir. (Önceki hüsumetlere istinaden)
Kimsenin de bende bir hakkı kalmasını istemem. Sizler de hakkınızı helal edin.
Forumsal benim için sadece bir platform değil, ciddi emek verdiğim bir yapıydı.
Bu yüzden ayrılmak kolay bir karar değil.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Not: Kimseyi hedef göstermek gibi nir niyetim yok. Sadece bazi durumlardan kurtulmaya ihtiyaç duyuyorum. Yarin öbürgün Mesut nerelerde diye soracaklar için de hatır için bir açiklamanin hakedildiğini duşundum.
topluluğu büyütmeye ve herkes için daha güvenli bir ortam oluşturmaya çalıştım.
Ancak şunu da fark ettim ki; ne zaman insanlarla mesafeleri daha samimi bir noktaya taşımaya çalışsam,
bunun karşılığını çoğu zaman doğrudan yargılanarak aldım. En yakın gördüğüm kişilerden dahi.
Bszen ne yaparsaniz yapın o hedeflerden kurtulamazsınız. Bilemedim, belki de birilerinin ahını almışımdır.
Son dönemde yaşanan ve forumla doğrudan ilgisi olmayan bir konuda ciddi bir manipülasyona maruz kaldım.
Bu durumun forum ortamına taşınması ise süreci benim açımdan sürdürülemez hale getirdi.
Bu yüzden, istemesem de yönetim görevlerimden ve aktif rolümden ayrılma kararı aldım.
Normal şartlarda mücadele etmeyi tercih ederdim.
Ancak ne için ve nasıl bir ortamda mücadele edildiği de en az mücadelenin kendisi kadar önemli.
Özellikle de hiç bir destekçiniz.kalmadığında; bu noktada, enerjimi bu yönde kullanmamayı seçiyorsunuz.
Giderken tek bir tavsiye bırakmak isterim:
Kurulan cümlelerin ve yapılan eylemlerin, bir gün beklenmedik şekilde karşınıza çıkabileceğini unutmayın.
Bu forum için hayal ettiğim şey; Türkiye’nin ilk 10 topluluk sitesi arasına girebilecek, modern ve tercih edilir bir yapı haline gelmesiydi. 16 yıldır burada bulunmamın sebebi de bu potansiyele inanmamdı.
Bu noktadan sonra geri dönmeyeceğimi, yeni bir üyelik açmayacağımı
ve uzaktan dahi takip etmeyeceğimi özellikle belirtmek isterim.
Buna rağmen, buranın hedeflediğim noktaya ulaşmasını içtenlikle dilerim.
@İki nokta dahil herkese hakkım helaldir. (Önceki hüsumetlere istinaden)
Kimsenin de bende bir hakkı kalmasını istemem. Sizler de hakkınızı helal edin.
Forumsal benim için sadece bir platform değil, ciddi emek verdiğim bir yapıydı.
Bu yüzden ayrılmak kolay bir karar değil.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Not: Kimseyi hedef göstermek gibi nir niyetim yok. Sadece bazi durumlardan kurtulmaya ihtiyaç duyuyorum. Yarin öbürgün Mesut nerelerde diye soracaklar için de hatır için bir açiklamanin hakedildiğini duşundum.