Selamun aleyküm gençşler nabıyonuz ? 
ben geldim
ehehehehehhe
Bir arkadaş önerdi bizde geldik
eheheheheheh 
ben geldim
Bir arkadaş önerdi bizde geldik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hıı bi Recebimiz eksikte,şimdi tamızHoşgeldin İvedik süper nick... ben seni hergün etiketlerim artık
![]()
Allah belanı vermesin seni manyak :zuha:
hoş geldin en güzel belam :p
Uslu dur dicem ama durmican :zuha:
Hahaaa bu güzeldi yaa,çok matraksın yavv tam benlik canım sıkılıyordu zatı,nerdeydin bugüne kadarVallah bacım anlaşılan sen beni etiket manyağı yapcanehehehehehe
Hoşbuldum abisi ayık olcak alırım aklını![]()
Hahaaa bu güzeldi yaa,çok matraksın yavv tam benlik canım sıkılıyordu zatı,nerdeydin bugüne kadar![]()
Bacııı buda güzel sağolSağolun arkadaşlar hoşbuldum ehehehehe
aynen bacım çok matrak bir insanım huyum kurusun ehehehehe![]()
Bacııı buda güzel sağol
Neyse konunu daha fazla işgal etmiyim iyiki geldin hoş hoş vakitler dilerim :dd
Sağol yaa bende öyle ne garip ya :dusun:ben sanki seni yıllardır tanıyormuşum gibi geldi,yoksa herkese yapmam bunu ahanda herkes şahit'tir,yani her yeni gelene böyle atlamazdım Recep İvedik seçimi çok zekice olmuş kanımca oda ayrı...Bacım sevdiğimden diyorumbirazcıkta kroyum oda var tabi
Forum bizim yaa rahat ol
![]()
Sağol yaa bende öyle ne garip ya :dusun:ben sanki seni yıllardır tanıyormuşum gibi geldi,yoksa herkese yapmam bunu ahanda herkes şahit'tir,yani her yeni gelene böyle atlamazdım Recep İvedik seçimi çok zekice olmuş kanımca oda ayrı...Ee nickinin hakkını verceksin kro olcaksın tabikide
![]()