Merhaba

Konu sahibi son olarak 2640 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun aleyküm gençşler nabıyonuz ? :D

ben geldim :D ehehehehehhe :D

Bir arkadaş önerdi bizde geldik :D eheheheheheh :D

Hıı bi Recebimiz eksikte,şimdi tamız :D Hoşgeldin İvedik süper nick... ben seni hergün etiketlerim artık:D

Allah belanı vermesin seni manyak :zuha:

hoş geldin en güzel belam :p
Uslu dur dicem ama durmican :zuha:

Hem telefonda benle konuşup,hem buraya anında üye olman.. çok hızlısın pis mahluk.

Bacım sevdiğimden diyorum :D birazcıkta kroyum oda var tabi :D Forum bizim yaa rahat ol :D
Sağol yaa bende öyle ne garip ya :dusun:ben sanki seni yıllardır tanıyormuşum gibi geldi,yoksa herkese yapmam bunu ahanda herkes şahit'tir,yani her yeni gelene böyle atlamazdım Recep İvedik seçimi çok zekice olmuş kanımca oda ayrı...:D Ee nickinin hakkını verceksin kro olcaksın tabikide:D

Sağol yaa bende öyle ne garip ya :dusun:ben sanki seni yıllardır tanıyormuşum gibi geldi,yoksa herkese yapmam bunu ahanda herkes şahit'tir,yani her yeni gelene böyle atlamazdım Recep İvedik seçimi çok zekice olmuş kanımca oda ayrı...:D Ee nickinin hakkını verceksin kro olcaksın tabikide:D

Öyleyih valla bacım beyaz corabımı hiç eksik etmem ayağımdan :D yani orjinal kroyuk sakın sahte ve taklitlerimizle karıştırmayın :D ehehehehehehe :D

Hoşgeldin , keyifli forumlar :D

Kişiliğin Nickini ve Avatarındaki Kişiyi Yansıtıyor gördüğüm Kadarıyla :) Eğlenceli Olman Güzel. Hoşgeldin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri