ne
Elmas Üye
Hocam ben çok sıkıcı şenliksiz biriyim mevzudan kopamıyorum SjsjsMevcudunuzdan çıkmadığınız sürece mevzumuz şenlenmeyecek : )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ben çok sıkıcı şenliksiz biriyim mevzudan kopamıyorum SjsjsMevcudunuzdan çıkmadığınız sürece mevzumuz şenlenmeyecek : )
Dalına aşık bir armut tanesi yani ? : ) Peki Armut.Hocam ben çok sıkıcı şenliksiz biriyim mevzudan kopamıyorum Sjsjs
Demek bana armut dersin seni yer pancarı seniiiDalına aşık bir armut tanesi yani ? : ) Peki Armut.
Guava demediğime dua et ! : ) Şekersiliğime gönderme yapmanı sevdim : ) Şeker pancarı olmak güzel ya...Demek bana armut dersin seni yer pancarı seniii
Şekerimsi bir yanıniz var demek oysa biz İsot seviyorduk elendiniz efendimGuava demediğime dua et ! : ) Şekersiliğime gönderme yapmanı sevdim : ) Şeker pancarı olmak güzel ya...
Sevginiz ve sevdikleriniz daima yanınızda olsun. Acıyı sevin , ama acı tatmayın : )Şekerimsi bir yanıniz var demek oysa biz İsot seviyorduk elendiniz efendim
koptum kjkj
Canım Turgut uyarı buraya getireceğini neden söylemedin çalışırdik böyle kaldık yani SjsjsYaaa bakışa
koptum kjkj
Yazdım ya dün çok acayip alışılmışın dışında olağanüstü bir üye getiriyorum diyeCanım Turgut uyarı buraya getireceğini neden söylemedin çalışırdik böyle kaldık yani Sjsjs
Çok özür dilerim görmedim....Yazdım ya dün çok acayip alışılmışın dışında olağanüstü bir üye getiriyorum diye
Ciddiye almadınız zaar kjkjkj
Umarım hep burda kalırÇok özür dilerim görmedim....
Her insan Kendi hikayesi ile var olur belli ki güzel hislerin keşifcisi hoş geldi ve Sefa getirdi canımUmarım hep burda kalır
Alışık olmadığı pek bilmediği bir ortam çabuk sıkılabilir
Haa birde müzik zevkini görmen lazım![]()
Tam da öyleHer insan Kendi hikayesi ile var olur belli ki güzel hislerin keşifcisi hoş geldi ve Sefa getirdi canım
Armut dedi canım puahahahahahaTam da öyle
Seni de hoş bulduğuna eminim![]()