Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hoş buldum.. Teşekkür Ederim.H.geldin.
Hoş buldummmmmm.. Teşekkürler.Hoşgeldinizzz
Adaptasyon süreci devam ediyor, kendimi entegre edebilmiş miyim? Bilemiyorum : ) Çok alışık olduğum bir iletişim biçimi değil, forumlaşmak... Ama Formumu korumaya özen gösteriyorum : )
Evet pek alışık olmadığın bir platform ama zamanla sevecek ve sevileceksin yeterki pes etme AhahaAdaptasyon süreci devam ediyor, kendimi entegre edebilmiş miyim? Bilemiyorum : ) Çok alışık olduğum bir iletişim biçimi değil, forumlaşmak... Ama Formumu korumaya özen gösteriyorum : )
Hoş buldum.. Sağ Olasınız.Hos geldiniz
Yüklediği anlama bir bakar mısınız ? Sırtıma dağlar indirdi ?Atlas'ın iki omzu arasında ki koca dünyadan daha ağır bir sorumluluk bu..Evet pek alışık olmadığın bir platform ama zamanla sevecek ve sevileceksin yeterki pes etme Ahaha
Seni burda görmek güzel bizi kendinden ve Bilgi birikiminden mahrum bırakma![]()
Üstesinden gelirsinHoş buldum.. Sağ Olasınız.
Yüklediği anlama bir bakar mısınız ? Sırtıma dağlar indirdi ?Atlas'ın iki omzu arasında ki koca dünyadan daha ağır bir sorumluluk bu..
Tanrıyı da forklift gibi görmemek lazım : )Üstesinden gelirsin
ne diyor ? alimin biri
Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez …
Lklkljlk
Yoo hala çok şeffafız..Hoş geldin konusu kırmızı odaya mi döndü![]()
Okadar şeffaf olma bebeğim yaYoo hala çok şeffafız..
Hayatınızda bir kez renginizi değiştirmek isteseydiniz ? Hangi ten rengin geçerdiniz.. ( Siyah , Beyaz , Esmer ) harici bir renk seçin ! : )Hoş geldin konusu kırmızı odaya mi döndü![]()
Mevcut olan kumral ?Hayatınızda bir kez renginizi değiştirmek isteseydiniz ? Hangi ten rengin geçerdiniz.. ( Siyah , Beyaz , Esmer ) harici bir renk seçin ! : )
GRİ olabilirdiMevcut olan kumral ?
Sjsjsj
Gri insan YOKGRİ olabilirdi
Mevcudunuzdan çıkmadığınız sürece mevzumuz şenlenmeyecek : )Mevcut olan kumral ?
Sjsjsj