Merhaba(lar)

Konu sahibi son olarak 722 gün önce görüldü
Arkadaşlar ben değilim alakam yok ben geziyorum ne işim olur böyle şeylerle hsshdjd

ffjdşflsi schoun tarafından yazılan şeylerle hiçbir alakam yok.
multi üyelik ile hiçbir alakam yok, yazdıklarınızı tam okumadım müsait bir vakitte inş..

Esas oğlan basın açıklaması yaptı

Arkadaşlar ben değilim alakam yok ben geziyorum ne işim olur böyle şeylerle hsshdjd

ffjdşflsi schoun tarafından yazılan şeylerle hiçbir alakam yok.
multi üyelik ile hiçbir alakam yok, yazdıklarınızı tam okumadım müsait bir vakitte inş..
Aciklama icin tesekkur ederim hocam.Az kalsin ben de kendimi siz sanmaya baslayacaktim.Nitekim bir sohretiniz var bu forum efradinin,dolayli sevgisinden asikar.Boyle birisine benzetilmek iyi mi,kotu mu bilemedim. : )

Aciklama icin tesekkur ederim hocam.Az kalsin ben de kendimi siz sanmaya baslayacaktim.Nitekim bir sohretiniz var bu forum efradinin,dolayli sevgisinden asikar.Boyle birisine benzetilmek iyi mi,kotu mu bilemedim. : )
hoş geldiniz, sanırım ip çakışması yaşadığımız için böyle olmuş olabilir…
iyi biriyimdir, yani… bence.. iyiyim bilemedim ahahhsha

Yine mi Mahlas ya X bey kafamı karıştırdı. Uzun yazması benziyor bilmiyorum hadi kim çıkaracak bunu ortaya merak ediyorum Sjsjsjs

@Frithjof Schuon bişey sormak istiyorum neden Merhaba(lar) öz merhabayı kime dediniz bir subliminal mesajmı var acaba?

Koskoca ekşi'den kapanmasına rağmen bir kişi buraya zor transfer oldu onu da geldiğine pişman ettirdik shsjggök
Hakkında bir başlık dahi var orada, bayağı ünlü birisi galiba.
Abi yok mu arkadaşların ekşi'den çağır bizi biraz eğlendirsinler.
Sakın Ahmet Hakan abimiz hakkında orada yazdıklarınızı burada da yazmayın, hem kendisini hem de bizi bayağı üzdünüz bilesiniz istedim dkdkxkl

Geri