Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peki siz kimsiniz isim şehir en sevdiğiniz hayvan burç ? Hadi bakalımSiz yanlis kisiyi sobelediniz gibi geliyor. : )
Kabiliyetiniz olacaktı sanırım beyfendi (yinede güzel yazayım da multi değilse düşman kazanmamış olurum) Ssjsj
Evet yine güzel şeyler ile geldi ve beni kazandı. Sabır ibreniz güzel fenerbahçeli iseniz neden olmasın.Tesekkur ederim.Sizin gibi biri ile dusman olmaktan cok dost olmayi tercih ederim.Nitekim amac guzel vakit gecirmek.Eminim orta bir yolda anlasabiliriz. : )
Sayın hocam, ben bunları yaşamamak için öyle merhaba başlığı falan açmadım. Yoksa ilk anda benim multi üyeliğim ifşa olurdu shsjkgh. Akıllıyım demi hocaaammmPeki siz kimsiniz isim şehir en sevdiğiniz hayvan burç ? Hadi bakalım
Sizin dediğiniz gibi olsun radarımdasınız yemedim yemiş gibi yapıyorum:=)
Sana her yerde multi olduğunu söyleme diyorum ama hiiiç SjsjsjSayın hocam, ben bunları yaşamamak için öyle merhaba başlığı falan açmadım. Yoksa ilk anda benim multi üyeliğim ifşa olurdu shsjkgh. Akıllıyım demi hocaaammm
Hocam siz anlaşırsanız ben dünden razıyım sjdkllhkEvet yine güzel şeyler ile geldi ve beni kazandı. Sabır ibreniz güzel fenerbahçeli iseniz neden olmasın.
Hep yosun bizi yanılttı yapar böyle şeyler kusura bakmayın lütfen çay kahve.? Sjsjsj
Evet yine güzel şeyler ile geldi ve beni kazandı. Sabır ibreniz güzel fenerbahçeli iseniz neden olmasın.
Hep yosun bizi yanılttı yapar böyle şeyler kusura bakmayın lütfen çay kahve.? Sjsjsj
Beyfendi beyfendiiiii sizi takımıma dil uzatmaktan men ederim!!! Yok sayıyorum sizi zaten sevmemiştim ! ByeMalesef koyu bir Galatasaray taraftariyim.Bie kac hafta sonra kaybedenin bir ay boyunca avatar degisimi yapmasi gibi bir iddaya girebiliriz.Zira takiminizin durumu ortada. : )
Bak şimdi seni daha çok sevdim.Malesef koyu bir Galatasaray taraftariyim.Bir kac hafta sonra kaybedenin bir ay boyunca avatar degisimi yapmasi gibi bir iddaya girebiliriz.Zira takiminizin durumu ortada. : )
Hemen kızma, iyi birisi kesin. Ne de olsa cimbomlu. Bu yeter bana.Beyfendi beyfendiiiii sizi takımıma dil uzatmaktan men ederim!!! Yok sayıyorum sizi zaten sevmemiştim ! Bye
O olayi hicbir nick olayi, gölgede birakamaz.bu olay need in başına gelmişti değil mi @need ? kiminle çakışmıştı ip unuttum şu an o nicki.dflkg o kadar alakasızdı ki.... duhanı da harcamayalım bence, bekleyelim.sdlf
Seni de yok sayıyorum. Arkadaş dedik hain çıktın bye bye !Hemen kızma, iyi birisi kesin. Ne de olsa cimbomlu. Bu yeter bana.
Üzme beni lütfen. Kesin şampiyonuz bu sene.Seni de yok sayıyorum. Arkadaş dedik hain çıktın bye bye !
O olayi hicbir nick olayi, gölgede birakamaz.