Merhaba(lar)

Konu sahibi son olarak 728 gün önce görüldü
duhan panduflarına hesap açacak zaman mıydı? panduflarını evde bırakıp uçağa bindi herhalde, dile gelmişler.
yosun'un mülakatında başarılar dilerim.

Kabiliyetiniz olacaktı sanırım beyfendi (yinede güzel yazayım da multi değilse düşman kazanmamış olurum) Ssjsj

Tesekkur ederim.Sizin gibi biri ile dusman olmaktan cok dost olmayi tercih ederim.Nitekim amac guzel vakit gecirmek.Eminim orta bir yolda anlasabiliriz. : )

• Beğen
Tepkiler: ne
Tesekkur ederim.Sizin gibi biri ile dusman olmaktan cok dost olmayi tercih ederim.Nitekim amac guzel vakit gecirmek.Eminim orta bir yolda anlasabiliriz. : )
Evet yine güzel şeyler ile geldi ve beni kazandı. Sabır ibreniz güzel fenerbahçeli iseniz neden olmasın.
Hep yosun bizi yanılttı yapar böyle şeyler kusura bakmayın lütfen çay kahve.? Sjsjsj

Peki siz kimsiniz isim şehir en sevdiğiniz hayvan burç ? Hadi bakalım
Sayın hocam, ben bunları yaşamamak için öyle merhaba başlığı falan açmadım. Yoksa ilk anda benim multi üyeliğim ifşa olurdu shsjkgh. Akıllıyım demi hocaaammm

Sayın hocam, ben bunları yaşamamak için öyle merhaba başlığı falan açmadım. Yoksa ilk anda benim multi üyeliğim ifşa olurdu shsjkgh. Akıllıyım demi hocaaammm
Sana her yerde multi olduğunu söyleme diyorum ama hiiiç Sjsjsj

Evet yine güzel şeyler ile geldi ve beni kazandı. Sabır ibreniz güzel fenerbahçeli iseniz neden olmasın.
Hep yosun bizi yanılttı yapar böyle şeyler kusura bakmayın lütfen çay kahve.? Sjsjsj
Hocam siz anlaşırsanız ben dünden razıyım sjdkllhk

• Kahkaha
Tepkiler: ne

Malesef koyu bir Galatasaray taraftariyim.Bir kac hafta sonra kaybedenin bir ay boyunca avatar degisimi yapmasi gibi bir iddaya girebiliriz.Zira takiminizin durumu ortada. : )

Geri