Merhaba(lar)

Konu sahibi son olarak 722 gün önce görüldü
Need in başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir raporlar bilmem neler Sjssjj

Hala kızıyor yav bana. Neyse biraz geri çekileyim, sakinleşince beni gene dost kabul eder.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
duhan olmadığına ikna olmamız için ayak fotosu atsın, dün paylaşılan ayakla karşılaştırırız. (yoo ben bakmam, başkası karşılaştırma yapacak)

bu olay need in başına gelmişti değil mi @need ? kiminle çakışmıştı ip unuttum şu an o nicki.dflkg o kadar alakasızdı ki.... duhanı da harcamayalım bence, bekleyelim.sdlf
Artık sözün bittiği yerdeyiz.Küfür edebilirim:D şaka şaka çok terbiyeli bir çocuğum.Anlatiyorum anlamıyorlar ya

Sana guzelligi getiricez dostum. Hic olmek istemeyeceksin, ulan dunya ne guzel yermis diyeceksin cennete gitmeden ki ilk ara duraga hosgeldin. Simdi gecte arkadaslarimiz seni kutsasin.
Burayi soyle dusun;
Tarkanin olum havuzuna girmesi gibi eger yasama arzun kuvvetliyse sudan cok guclu bir sekil de cikicaksin. Tekrar hos geldin

Sana guzelligi getiricez dostum. Hic olmek istemeyeceksin, ulan dunya ne guzel yermis diyeceksin cennete gitmeden ki ilk ara duraga hosgeldin. Simdi gecte arkadaslarimiz seni kutsasin.
33.dereceye mensup mason konustu.

O degil de,yazik adam simdiden nereye düstüm ben böyle diye demistir.

hoş geldiniz.
herkes dedektiflik yapıyor bir de ben yapayım.
türkçe klavye kullanmadığınız için yurt dışından katılım sağladığınızı düşündüm.
yurt dışında ekşi sözlük açık ama siz kapalı demişsiniz.
neden türkçe klavye kullanmıyorsunuz? hı?

tekrar hoş geldiniz aramıza

Hosgeldin Gen (Mahlas) + olarak bir eksi yazari eksinin suan acik oldugunu (Vpn) bilmesi gerek zira duzenli yazarlarda bir kayip yok.

Gerci sen ozel harekatcidan, ogretmene , doktordan , muhendise kadar her kilikla gelebilen bir arkadassin. Bu seferde eksi yazari olmussun cokmu.

Hoppaaa biri de Mastor diyor.
Şu anda üç isim var multi olarak. Bakalım daha çıkacakmı.

• Kahkaha
Hosgeldin Gen (Mahlas) + olarak bir eksi yazari eksinin suan acik oldugunu (Vpn) bilmesi gerek zira duzenli yazarlarda bir kayip yok.

Gerci sen ozel harekatcidan, ogretmene , doktordan , muhendise kadar her kilikla gelebilen bir arkadassin. Bu seferde eksi yazari olmussun cokmu.
reis yorumlar da Need mevzusu dönmüş cidden need bey multi uyelik açıp kendini övdü mü ?

• Kahkaha
hoş geldiniz.
herkes dedektiflik yapıyor bir de ben yapayım.
türkçe klavye kullanmadığınız için yurt dışından katılım sağladığınızı düşündüm.
yurt dışında ekşi sözlük açık ama siz kapalı demişsiniz.
neden türkçe klavye kullanmıyorsunuz? hı?

tekrar hoş geldiniz aramıza
Tesekkur ederim Hos buldum hocam.Aliskanlik klavye bu sekilde kaldi.Birazda tus takiminin buyuk olmasini istememden kaynakli.

Bir arkadas "eksi'ye kapali degil vpn ile baglanab baglaniyor" gibi bir serzeniste bulunmus.Evet bende bazen vpn ile baglanabiliyorum,fakat bu kapali oldugu gercegini degistirmez.Zira gunluk atilan entry sayilarina bakinca ciddi dususu gozlemlemek mumkun.

Bu ara da sanirim bu DUHAN fislemesinden kurtulamayacagim.Kimdir necidir bilmem ama ben o kisi degilim. : )

Son düzenleme:
Geri