Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hos buldum tesekkur ederim.Hoş geldiniz
33.dereceye mensup mason konustu.Sana guzelligi getiricez dostum. Hic olmek istemeyeceksin, ulan dunya ne guzel yermis diyeceksin cennete gitmeden ki ilk ara duraga hosgeldin. Simdi gecte arkadaslarimiz seni kutsasin.
Herseyin bir ilki var tabi ki.33.dereceye mensup mason konustu.
O degil de,yazik adam simdiden nereye düstüm ben böyle diye demistir.
O avatar ne öyle?Herseyin bir ilki var tabi ki.
Ayagini sehpaya carpan birisi sanirim bilmem. Adamin konusunu sabote etmeyelim he.. EhehO avatar ne öyle?
reis yorumlar da Need mevzusu dönmüş cidden need bey multi uyelik açıp kendini övdü mü ?Hosgeldin Gen (Mahlas) + olarak bir eksi yazari eksinin suan acik oldugunu (Vpn) bilmesi gerek zira duzenli yazarlarda bir kayip yok.
Gerci sen ozel harekatcidan, ogretmene , doktordan , muhendise kadar her kilikla gelebilen bir arkadassin. Bu seferde eksi yazari olmussun cokmu.
Tesekkur ederim Hos buldum hocam.Aliskanlik klavye bu sekilde kaldi.Birazda tus takiminin buyuk olmasini istememden kaynakli.hoş geldiniz.
herkes dedektiflik yapıyor bir de ben yapayım.
türkçe klavye kullanmadığınız için yurt dışından katılım sağladığınızı düşündüm.
yurt dışında ekşi sözlük açık ama siz kapalı demişsiniz.
neden türkçe klavye kullanmıyorsunuz? hı?
tekrar hoş geldiniz aramıza