Merhaba(lar)

Konu sahibi son olarak 728 gün önce görüldü
Eğer kaçarsa Duhan kaçmazsa Mahlas
Mahlas savaşmayı sever Sjsjssj

Hocam aktif olarak eksi sozlukte yazardim.Malum orasi su anda kapali.Zaman zaman buraya yazarim diye dusunuyorum.Daha once felsefe forumlarinda aktif poetik ve analitik makaleler yaziyordum.Fakat uzun suredir forumlarla pek isim olmuyordu.

ekşisözlük de yazar olup da, böyle kibar konuşan biri olamaz. kendimden biliyorum aahah. her şeye muhalefet olman hiçbir şeyi beğenmemen, biraz da fırlama olman lazım ! kendine gel dostum.

ekşisözlük de yazar olup da, böyle kibar konuşan biri olamaz. kendimden biliyorum aahah. her şeye muhalefet olman hiçbir şeyi beğenmemen, biraz da fırlama olman lazım ! kendine gel dostum.
Size hak veriyorum, ne zaman girsem ve okusam devamlı argo ve bel altı cümleler görüyorum akdkfjl

Yazı dili size ihtiyacım varı ima etsede gayet bilinçli ve herşeyin farkında.
Sorulara kaçamak cevaplar verip ilgi odağı olmaktan kaçıyor.
Devamı az sonra Sjsjssj

Ayni zaman da ikinci nesil inci yazarligim da var hocam. : )

Hocam hitabı = Mütevazi bir giriş ile inandırıcılık kabiliyeti kazanmaya çalışıyor. İstanbul ankara derken ipte hile yaptığını ima ediyor. Ssjssj

Ona Nick hakkı veriliyor ise bende istiyorum banane!

Hocam hitabı = Mütevazi bir giriş ile inandırıcılık kabiliyeti kazanmaya çalışıyor. İstanbul ankara derken ipte hile yaptığını ima ediyor. Ssjssj
Gozlem kabileyiniz cok iyi.Lakin dolayli cevaplar vermiyorum. : )

Hala salon beyfendisi gibi yazıyor hey Allahım Sjsjsj

Geri