İnanna
Altın Üye
Tansu Çiçek? Banu Çiçek sanırım Sinan Ateş’in küçük kızı.Ben takip edıyorum merak etme merve hanım
ancak diğer konuda Ankara mafyasının partinize yerlesmesine cevap vermediniz. O konuda yazdıklarımın daha ötesi var. Kimdir bu İYİPARTİ İÇERİSİNE yerlesen Tansu çiçek nereden geliyor onun şatafatlı hayatı eşinın tombala baronu uyuşturucu ticareti yapmasından mı yoksa babasının eski roma gazinosu (pavyonunun ) sahıbı olmasından mı
Bana gelip gündem takip et diyorsun partinizi örümcek ağı gibi mafya uyuşturucu baronları tombala baronları sarmıs siz bana gündem dıyorsunuz.Esas bir gündem varsa siz takip ediniz onu. Daha düne kadar CHP den aldığınız 15 mılletvekili için her gün dua eden kişiler bugun işlerine gelmeyince bugun CHP ye mansur yavas a ekrem ımamoğluna karsı saldırıya gecıyorlar Masaya oturan meral aksener masadan kalkan aksener tekrar oturan aksener mıllete guven vermeyen aksener ortaklık yaptıgı yola cıktıgı dava arkadasını yolda bırakan aksener cıkartıkları ortak adaya oy ve destek vermeyenler onlar. gündemı takıp edecek olan benım .
vay be![]()
Mafya?
Baron?
Senden rica ediyorum sen yorumunu yaz geç olur mu?