Meral Akşener’i nasıl bilirsiniz?

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Ben takip edıyorum merak etme merve hanım
ancak diğer konuda Ankara mafyasının partinize yerlesmesine cevap vermediniz. O konuda yazdıklarımın daha ötesi var. Kimdir bu İYİPARTİ İÇERİSİNE yerlesen Tansu çiçek nereden geliyor onun şatafatlı hayatı eşinın tombala baronu uyuşturucu ticareti yapmasından mı yoksa babasının eski roma gazinosu (pavyonunun ) sahıbı olmasından mı :)

Bana gelip gündem takip et diyorsun partinizi örümcek ağı gibi mafya uyuşturucu baronları tombala baronları sarmıs siz bana gündem dıyorsunuz.Esas bir gündem varsa siz takip ediniz onu. Daha düne kadar CHP den aldığınız 15 mılletvekili için her gün dua eden kişiler bugun işlerine gelmeyince bugun CHP ye mansur yavas a ekrem ımamoğluna karsı saldırıya gecıyorlar Masaya oturan meral aksener masadan kalkan aksener tekrar oturan aksener mıllete guven vermeyen aksener ortaklık yaptıgı yola cıktıgı dava arkadasını yolda bırakan aksener cıkartıkları ortak adaya oy ve destek vermeyenler onlar. gündemı takıp edecek olan benım .
vay be :)
Tansu Çiçek? Banu Çiçek sanırım Sinan Ateş’in küçük kızı.
Mafya?
Baron?

Senden rica ediyorum sen yorumunu yaz geç olur mu? :) Ben burada siyaset yapmayacağım diye söz verdim kendime arada fikrimi beyan ediyorum kimseyi kırmadan dökmeden. Herkesle siyaset yapılmaz fikrini benimseyenlerdenim sanada saygı duyuyorum ve yineliyorum “ Biraz farklı kaynaklar oku, irdele ve doğruluğu kanıtlanmış verileri takip et yoksa zor durumda sen kalırsın.

Bilmem
Hala Kemal Kilicdaroglu diyenleri gördükçe verem oluyorum sadece.

Tansu Çiçek? Banu Çiçek sanırım Sinan Ateş’in küçük kızı.
Mafya?
Baron?

Senden rica ediyorum sen yorumunu yaz geç olur mu? :) Ben burada siyaset yapmayacağım diye söz verdim kendime arada fikrimi beyan ediyorum kimseyi kırmadan dökmeden. Herkesle siyaset yapılmaz fikrini benimseyenlerdenim sanada saygı duyuyorum ve yineliyorum “ Biraz farklı kaynaklar oku, irdele ve doğruluğu kanıtlanmış verileri takip et yoksa zor durumda sen kalırsın.
Bak bana gündemi takip et diyorsun ama kendin gündemden habersızsın . Tansu çiçek eski osmanlı ocakları başkanı Levent çiçek ın eşi ankara tombala baronudur. Daha partinizde seçim çalısmalarında parti genel başkanınızı karşılayan ve partinizin mılletvekılı adaylarıyla destek temasında olan kişiyi bilmıyorsunuz burada bana tavsiyede bulunuyorsunuz.

size doğruluğu kanıtlanmıs bir kac link bırakıyorum. müsait bir zamanda bakın olurmu .

kaynak : 1

kaynak 2

Tavsiyerlerini dikkate alacağim tabiki herkesle siyaset yapılmıyor aynen. Saygı bendende sana daimi olsun mutlaka kalp kırmadığımız sürece her konuda tartısabiliriz. Dediğim gibi araştırmanı tavsıye ederım yukarıdakı verdiğim isimleri mutlak bızımde arastırmamız gereken seyler varsa bizde aynı şekılde bazı bilmedıklerımızı öğrenmek isteriz.. Şahsen bende sana saygı duyuyor ve severim
mutlu kaL .

Bak bana gündemi takip et diyorsun ama kendin gündemden habersızsın . Tansu çiçek eski osmanlı ocakları başkanı Levent çiçek ın eşi ankara tombala baronudur. Daha partinizde seçim çalısmalarında parti genel başkanınızı karşılayan ve partinizin mılletvekılı adaylarıyla destek temasında olan kişiyi bilmıyorsunuz burada bana tavsiyede bulunuyorsunuz.

size doğruluğu kanıtlanmıs bir kac link bırakıyorum. müsait bir zamanda bakın olurmu .

kaynak : 1

kaynak 2

Tavsiyerlerini dikkate alacağim tabiki herkesle siyaset yapılmıyor aynen. Saygı bendende sana daimi olsun mutlaka kalp kırmadığımız sürece her konuda tartısabiliriz. Dediğim gibi araştırmanı tavsıye ederım yukarıdakı verdiğim isimleri mutlak bızımde arastırmamız gereken seyler varsa bizde aynı şekılde bazı bilmedıklerımızı öğrenmek isteriz.. Şahsen bende sana saygı duyuyor ve severim
mutlu kaL .
Kaynaklar çok mantıklı evet bahsettiğiniz ne attıklarınız ne :) (halay başı kim olacak davası) .

Esenlikler diliyorum.

Siyasi olarak taban tabana zıt olsam da ;

İYİP in kuruluş misyonu ve kurulurken hitap etmeyi hedeflediği seçmen kitlesini konsolide etme isteği ülke siyaseti açısından gerekli ve mantıklıydı. Nitekim karşılığını da kısa süre içerisinde buldu ve herhangi bir ideolojik hatta sahip olmamasına, bir dava partisi olmamasına rağmen ciddi bir şekilde destek de gördü. Ülkenin üçüncü büyük siyasi partisi olmaya adaydı.

Çünkü kendi hedefleri doğrultusunda stratejik olarak doğru hareket ediyordu, gücünün sınırlarını iyi gözlemliyordu, GİK yapılanması ile tek akıldan değil istişare ile yönetiliyordu.

Ama Mayıs seçimlerinden bu yana arka arkaya hatalar yapıyor, var olmayan tabanı varmış gibi davranıyor, gücünün sınırlarını görmekte zorlanıyor ve parti içi despotik bir anlayışa doğru yöneliyor. Kuruluşundaki kendi ideolojisi açısından akil isim olarak kavulbirer birer istifa etti.

Bakın 14/15 yaşımdan beri kendimce siyaset takip ederim, yazarım çizerim. Ne öğrendin? derseniz. İlk olarak bir lider “İçi boş sloganlarla” konuşuyorsa kaybetmeye mahkumdur. “Ateşten Gömlek” “Hür ve Müstakil” gibi sloganların içini doldurmadığın, seçmenini ikna etmediğin hatta seçmenin olmayanları bile “Doğru söylüyor yahu” noktasına getirmediğin müddetçe kaybedersin.

Sen politikanı bir slogana sığdırmak istiyorsan o sloganın arkasında elle tutulur, üzerine tartışılabilir, zamanın isteklerine uygun düşen bir fikir olmalı. Lakin yok.

Söyledim tekrar söylüyorum, İYİP mayıs seçimlerinden bu yana kendi siyasal intiharını hazırlıyor. Ya kendini bitirecek ya da stepne olacak başka bir kanada. O da kendini bitirmek zaten : Bkz : Oğan

Geri