Meral Akşener

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Türkiye'nin ilk kadın içişleri bakanıdır.
İyi Parti kurucusu ve genel başkanı olarak aynı zamanda Altılı Masa liderlerinden birisidir.
Hayvanseverliği takdir edilen siyasetçiler arasındadır.

images

Bu kadını sevmiyorum ya itici mi desem sevimsiz mi desem bilmiyorum. Sevmiyorum ya giyim tarzı bile rahatsız ediyor. İyi bir siyasetçi olduğunu da düşünmüyorum.

yanlışı, doğrusu tartışılır. muhalefete çeki düzen veren biri olduğunu, siyaset sahnesinde olmasını düşündüklerimden biri.

Yapmacık izlenimi veriyor. Ülkücülerin son umudu aynı zamanda.

28 Şubat sürecinde darbeci komutanların
ağır tehditlerine boyun eğmeyen yiğit Anadolu kadını.

Meral Akşener: İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylığına 'hayır' demeyiz bit.ly/3FoVLZC

Yanar döner bunlar

Bilakis.
Siz yeşil komünistlerin umudu.
Erdoğan yıkılınca sığınacağınız bir liman olacaktır İYİ parti sizler için.
Biz Türkiye'nin geleceğiyiz. Biz Türkiye'yiz. Yıkılmayız. Bizden bir başkası gelecek er veya geç. Ama hep biz var ve güçlü olacağız.

siyasi görüşüme fersah fersah uzak olsa da kukla haline getirilen garden state'e karşı isyan bayrağını çekmesi ve türlü üçkağıtlarla parti içi kongreleri engellendikten sonra "siz bilirsiniz" deyip kendi partisini kurması takdir edilesidir. bunu da mhp gibi ataerkil ve lider sultası olan bir partide bir kadın olarak yapabilmesi ayrı bir başarıdır. liderin 180 derece dönüşü sonrası partiden kopması kesin olan %10'luk kesimin sağa sola dağılmasına müsaade etmemiş ve kendine çekmeyi bilmiştir. güttüğü siyasetle sağ seçmenin nabzını tutmakta başarılı olduğunu kanıtlamıştır. belki de türk siyasetinin gelecek 10-15 yılını şekillendirecek olan altılı masanın olmazsa olmaz iki tarafından biridir. muhtemelen bu zamana kadar hükümet ortaklığı, bakanlık vs. gibi bir çok teklif almasına rağmen duruşunu bozmamıştır. velhasıl kendisi sağcı olduğu için ve burası da türkiye olduğu için hiçbi zaman %100 güven vermemektedir. zamanın ne göstereceği belli olmaz ama herhangi bir sebeple -hdp ile dirsek teması gibi- muhalif koalisyonu bozup istediklerini alabildiği bir anlaşma ile -bahçeli'nin egale edilip kendisinin mhp'nin başına geçmesi ve parlamenter sisteme dönüş sözü gibi- akp ile ortak hareket etmesi her zaman olasıdır. umarım yanıltmaz.

Kapalı daha hoş bence

eskiden bildiğim bayan olarak tansu çiller vardı birde şimdi bu kadın :p

Geri