Meral Akşener öyle bir döndü ki!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
MHP'li kaynaklar, Meral Akşener'in Devlet Bahçeli ile telefonda görüştüğünü belirtiyor.

Akşener'e yakın isimler bu iddiaları yalanlamadı.

CB Erdoğan, Meral Akşener'e üst düzey bir görev teklif ederse birlikte hareket edebilir.

Akşener, İYİ Parti ile tüm iletişimini kopardı.

İYİ Parti'den bazı milletvekilleri, Cumhur İttifakı'na katılabilir.

Üstad,Akşener'den ne gibi bir çıkarları olabilir.Amaçları İyi parti'yi yok etmek mi?

Üstad,Akşener'den ne gibi bir çıkarları olabilir.Amaçları İyi parti'yi yok etmek mi?
Detaylı bir yorum yapacak bilgiye sahip değilim. Ama ben İYİP’i yok etmenin RTE’nin çıkarına olduğunu düşünmüyorum. Tersine, “muhalif” görüntüsüyle arada eleştirel şeyler söylemesi ama buna karşın mecliste/masa başında desteklemesi yada kritik bir gündemde açıktan destek vermesi işine daha fazla gelir. Kamuoyu desteğini alması ve meşruluk kazanması açısından. Anlaşılan o ki Akşener’in iyip üzerinde etkisi halen var ve bir tür köprü görevi görecek. Biraz detaylanırsa yine yazacağım. Selamlar.

Her zaman söyledik burada, bu ülkeye en fazla zarar veren dinci ve muhazafaker kesim, sağcı, sözde milliyetci ve sözde dindar kesim.
Neyse ezan susmaz bayrak inmez diye bağırıp, muhalefete hemen terör sevicisi,...... demeye devam edin. Ancak öyle kendi kendinize gazınızı alırsınız. Lan bu ülkede bir aday sırf Alevi ve Kürt kökenli diye bile bile oy vermediniz, gittiniz sizi kırbaçlayana pıtış pıtış oy verdiniz. Daha beter olun.

Bugün bir intenet sitesinde okuduğum yazıda şu şekil bahsedilmiş.Erdogan DEVLET BAHCELI YE Meral akşener üzerinden yürümek istiyormuş çünkü aksenerin mhp genel başkanı olmasının erdoğana getisinin olacağı kanisindaymis çünkü ne aksenerin cumhurbaşkan yardımcılığı nede oğlunun büyükelçi gibi çalışması yokmuş ama aksenerin oğlunun kaseti olduğu ankara kulislerinde söyleniyormuş.
Bakınız Mhp içerisinde sinan ateş davası resmen bir ip gibi koptu kopacak ama mhp nin ise gerek emniyet yargı gibi kurumlardaki etkisiyle akp için Ayhan bora kaplan davası üzerinden akp ye savaş açtığı biliniyor .son olarak Ankaradaki bürokratların ve siyasilerin isimlerininde geçtiği ^^ Fuhuş oteli^^nin yankıları ise hala unutulmuş değil.Buyuk olasılıkla aksenerin oğlunun kasetinin olma ihtimali baya yuksek çünkü bu otelin ortakları arasında yine bir ülkücü isim var AHMET GUNDUZ diğer ortağı ayhan bora kaplan bir diğer ortağı eski osmanlı ocaklari gençlik kolları başkanı levent çiçek

Bugün bir intenet sitesinde okuduğum yazıda şu şekil bahsedilmiş.Erdogan DEVLET BAHCELI YE Meral akşener üzerinden yürümek istiyormuş çünkü aksenerin mhp genel başkanı olmasının erdoğana getisinin olacağı kanisindaymis çünkü ne aksenerin cumhurbaşkan yardımcılığı nede oğlunun büyükelçi gibi çalışması yokmuş ama aksenerin oğlunun kaseti olduğu ankara kulislerinde söyleniyormuş.
Bakınız Mhp içerisinde sinan ateş davası resmen bir ip gibi koptu kopacak ama mhp nin ise gerek emniyet yargı gibi kurumlardaki etkisiyle akp için Ayhan bora kaplan davası üzerinden akp ye savaş açtığı biliniyor .son olarak Ankaradaki bürokratların ve siyasilerin isimlerininde geçtiği ^^ Fuhuş oteli^^nin yankıları ise hala unutulmuş değil.Buyuk olasılıkla aksenerin oğlunun kasetinin olma ihtimali baya yuksek çünkü bu otelin ortakları arasında yine bir ülkücü isim var AHMET GUNDUZ diğer ortağı ayhan bora kaplan bir diğer ortağı eski osmanlı ocaklari gençlik kolları başkanı levent çiçek
AKP devamlı hile ve şantaj ile ayakta kaldı. Tabiiki hala bunları seçen seçmenin zekası da önemli.

Muhtemelen Devlet Bahçeli gidecek. Son cinayetten sonra AKP'ye anca zarar verebilir. Yerel seçimlerde de AKP'ye karşı adaylar çıkardı ve fos çıktı. 5% bile alamadı.

Bence gitsin.

Ankara cinah caddesinde ofis açmış bekleyip göreceğiz orda ne dolaplar döndürecek meral xanım

Ankara cinah caddesinde ofis açmış bekleyip göreceğiz orda ne dolaplar döndürecek meral xanım
Cinnah caddesi en hareketli yerdir
Gece kulüpleri tele barlarib ve trans barların yoğun olduğu caddelerden biri .
Bakalım ne olur olmaz ama bir bakarız meral ablam LGBT bayrağı ile miting yaparmı yapar

Haklı olm kadın. Laf anlatamadı piro tayfasina. Şu saatten sonra ben olsam ben de yanlarım saraya. Bana ne

akşener sayesine
19'da istanbulla ankarayı kazandınız
nankörlük etmeyin

En son üst düzey yetki alıyordu ne oldu?? (Astınız, kestiniz o kadar)

Sarı saç önerisi ise benden, benim mommy olduğu belli olsun diye :)

Geri