Memleketiniz olan ili söylemekten utanır mısınız?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Memleketiniz olan ili söylemekten utanır mısınız?

Sen hariç lanem lanemoje
Çankırılılarla ilgili birkaç çok olumlu olmayan düşüncelerimi söylediğimden beri lanem Çankırılıların ulvi özellikleriyle ilgili beni darlıyor. Çok pişmanım.

Neden utanayim, neden utansinlar :aeg:

üniversiteyi kazanmışım, böyle çömeziz ya ezik büzük girdik amfiye, ürkek ceylan yavrusu gibi geçtim bi köşeye oturdum. her gelen hoca tanışalım bakalım falan filan diyor tabi. herkes ayağa kalkıyor ad soyad memleket söyleyip geçiyor. sıra bana geldi dedim adım adem soyadım bla bla bla. antalyalıyım dedim; nasıl söylediysem artık istemsizce çok seksi söylemişim böyle bi görsen, millet falım sakız reklamındaki "uuuuu" diyen yaşlılar gibi dönüp bana baktı. o günden sonra hep gurur duymaya başladım.

ha tabi millet ben böyle deyince sabah akşam rus kızlarıyla gezip tozuyorum sanıyordu orası ayrı.

hatta bi mottom bile var:

bkz: antalyalıyım diyorsun, playboy sanıyorlar

Larim o metni tekrar okudum da geldim. Eger bi cankirili kavgaci degildir dese gelmezdim ama yazmiyomus, buyur kavgaya hazirim :aeg:

Asdjkl çok pişmanım :sırıt:
Bi çankırılılara bir de gezegenlikten çıkarılan plütona bu kadar haksızlık edilmiştir

Herifin sıcaktan beyni yanmış, kalkmış çorumlulara sallıyor.

Yedirmeyiz çorumu.

Girgizistandan bu topraklasa varmisam.

Rizeliler begene çöksün sayimizi bilelim :D

İl okey de ilçeyi söyleyince bir ön yargı, bi değişik bakışlar olmuyor değil :liv:

Yooo.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İli söylemekten gurur duyuyorum ama ilçede sıkıntı var ;d

Geri