Min
Altın Üye
Gurur duyarım ancak <3VaN<3
Heme Başkan Yine Sıkandal
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gurur duyarım ancak <3VaN<3
Adam haklı Van tek başına bir ülke pp![]()
Heme Başkan Yine Sıkandal
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
neresi esentepe mahallesi mi abi xdKörfez, Kocaeli, Türkiye, Dünya, Güneş Sistemi, Samanyolu Galaksisi, EVREN
neresi esentepe mahallesi mi abi xd
ben ist doğumluyum ama bizimkiler hep orda Yenikent ilimtepe çiftlikDur konum atayım kardeşim.![]()
ben ist doğumluyum ama bizimkiler hep orda Yenikent ilimtepe çiftlik
babamlar yenikentte oturuyor sporkent sitesinde
Kocaeli aşktır.
biliyorum hocam her yerini kartepeden tut yukarı herekeye kadar.Ben doğma büyüme buralıyım. Kocaeli güzel tabi, İstanbul gibi aşırının aşırısı kalabalık değil. İzmit'in en işlek yeri Fethiye Caddesidir, akşam 21:00den sonra bomboş olur. Sakinlik huzur şehri burası. İstanbul'da gece 12'den sonra bile yollar kalabalık çoğu yerde. Kocaeli yaşanacak en güzel şehir.
Abi sen beni tanıyorsun da hangi nickimi söylesem ki bilmiyorum;DDun nerelisin diye sordum soylemedi @Excolls