Melodram

Konu sahibi son olarak 1330 gün önce görüldü
Sevmediğim yanları olsa da (cümleleri çok sıkmak gibi) mîzah kapasitesine şapka çıkarmazsam kendisine haksızlık etmiş olurum. Bilgi birikimini zekâsıyla harmanlayıp cümlelerine yansıtmasını saymıyorum bile. Alıntı imzalarda zekâlarıyla övülenleri her dereden susuz getirir. Çok kişi gördüm şu sanal âlemde ama böylesine ilk kez rastladım desem yalan olmaz. Denilebilir ki neden dislike peki? Yukarıda dediğim gibi; zaten öz, bir de kısa olursa tadından yenmeyecektir. Potansiyeline sığmıyor, taşıyor anlıyorum ama cümleleri tadında bırakırsa disslike'larımdan da kurtulmuş olacaktır.​

bu aralar bebişkomla üzerimizde biraz sinir biraz gerginlik ve hassasiyet var. ya retro(ki sanırım şu sıralar yok) bizi vurdu. ya da yüreğimiz. bu kadar mükemmel olmanın sonuçları ağır oluyor tabi. acaba her şeyi aynı anda düşünüp hatta bazen aynı anda yazdığımız gibi hislerimizde mi benzeşmeye başladı. yeniden sakinlediğimiz neşeli günlere uyanalım <3

Forumda sevdiğim ve yakın bulduğum kişilerden yakınlaşmasak da . Bu da benim soğuk biri olmamdan kaynaklanıyor. Bana karşı da hep pozitif ve içten
Çok güzel yazıyor okudukça sıkılmıyorsun keyif alıyorsun. Bunlar nerden aklına geliyor bu kızın diyorsun. Zeki ve pratik

Ben en çok ona kırılırrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
s-58e8db716ebc2c18f7c2c4be0620748a31dd6055.jpg

Ben en çok onu severimmmmmmmmmm.
2542500_9d8aae6e00c59c79d2d924e116b2842e_640x640.jpg

Juju kıskanıyor bizi ama olsun onu da idare ediyoruz napalım:=)

bak bak @yoSun a bak beni etiketlemeden kıskanıyor yazmış.:D yav melo beni bir yere etiketlesin vay efendim ben neden etiketlenmedim diye kızı dislike a boğuyorsun vicdansız. beni daha çok seviyor işte.. kabullen yosun.. anla artık. beni daha çok seviyor...

yoo, en çok beni seviy... şaka şaka bu topa girmeyeceğim :d
hayatımdaki daimi insanlardansın he... yılları saydıkça üzülüyom, yaşlanıyoruz amanın. yok yok tamam hâlâ çıtırız ve bomba gibiyiz evveet.
çoklavyu<3
bir sürü güzel şey diliyorum ve öylece gidiyorum.

f22f12f96aa3afa58a0055543dae2e78.gif
bunun eşi de benim profilimde. bazı kapılar kapalı malum... görünce anımsadım hemen kaptım.<3 senden bana geliyo bu evet... heheh.

Geri