Melodram

Konu sahibi son olarak 1331 gün önce görüldü
Geçen dostum @Sephiroth un mekana gittim dj idi kendisi neşeli biri gibi
herhangi bir mekanda dj’lik yapmıyorum, nickimi kullanıp tatlı olmaya çalışan yılan her kimse tez başı ezile! vay sinsiler…

**
uzun yazılarıma aşık olup, şikayet etmeden de duramayanlar için-saçma bi şey- daha uzun yazılarımın olduğu blog sayfamı atıyorum. desteğinizi esirgemeyin, tıkı tıkı <3

herhangi bir mekanda dj’lik yapmıyorum, nickimi kullanıp tatlı olmaya çalışan yılan her kimse tez başı ezile! vay sinsiler…

**
uzun yazılarıma aşık olup, şikayet etmeden de duramayanlar için-saçma bi şey- daha uzun yazılarımın olduğu blog sayfamı atıyorum. desteğinizi esirgemeyin, tıkı tıkı <3
Hayda kandirildim . Gidip hesap sorcam .

Her hareketinde bi mana var.. Bu kadar tanımana rağmen anlayabiliyor musun @need......
Mesela sessiz bi Melodram hanım var.. bi bakışıyla zehrini bırakır tek kelime etmeden... seni mala çevirir... dolanıp durursun, o bakışın anlamını cözmek için.....

1c4c07a95088f560b2670974ca54c89b.jpg

böyle bebişleri olsun bebeğimin:=)

canım kuzenim, seni aramazken burada buldum..
belamı mı buldum pek emin değilim ama neys….
ortaklığı düşün, cevap bekliyorum hala.
YAY BURCUYUM BEN.
bu arada yay burçlarına bir daha sallarsan senin kuymağın baya baya yağlı olacak bilgine…
enerjin süper, benim kuzenim olmaya layık görüldün tebrikler..
beddualarını “DUHAN HARİÇ” diyerek edersen sevinirim..
kendine iyi bakıyorsun, görüşürüz bye.

o kadar çok aynı şeyi anda hissediyor ve hatta bazen yazıyoruz ki insan hayret ediyor.. belirgin farklarımız var tabi. o daha tatlı dillidir, daha sıcak kanlıdır, hafızası benden bi 20 kat falan iyidir.:D arada bir şeyi unutunca bunu da sormayayım artık diye düşünüp hemen soruyorum. çünkü aşkımsuluk.. gerçekten mükemmel insanları ve mükemmel anları hakediyor. niye duygusallaştıysam.. lav yu <3

Melodram… Bi insana bir nick anca bu kadar yakışırdı zaten!

Komik, tatlış, şeker, zeki… Yok yok övebilecek kelime lügatta mevcut değil adeta! Hanimiş ya ^33

Seviyorum kendilerini. Desteklerini de yazdım bi kenara, çıkartacağım karşına elbet bir gün…

o kadar çok aynı şeyi anda hissediyor ve hatta bazen yazıyoruz ki insan hayret ediyor.. belirgin farklarımız var tabi. ben daha tatlıyım.

Geri