Melodram

Konu sahibi son olarak 1331 gün önce görüldü
ismini anmak için önce besmele çekiyorum..

eğer benim bir kahrım varsa çeken melodramdır, hatırını bu dünyada tartacak bir terazi henüz benim gönül kantarıma uğramamıştır. uğrarsa da kendisinin insanlığı daimi ağır basacağından, tartılamayacaktır. sana dair geçirdiğim her şey "iyi ki" ve "kocaman" kelimeleri ile muhafazalanmış, açabilene dert olsun. bırak gücü olsun - ne haddine, yeltenebilene azap olur.

Bulana kadar canım çıktı ya canımmmmmm (buraya yazarken krize girdim :D)
Kendi takımı hariç her takımdan hoşlanan bir bey çıktı karşısına değerlendiriyoruz şuan!
Annem ikimizinde başımızı bağlamamızı istiyor!! korkmayın başımızı bağlamak derken örtünmemizi istemiyor kocaya varmamızı istiyor mxflfkmldk:p
2023 bizim senemiz evleniyoruz senede 1 kez anca gelebiliriz malum gün mün kocişlerimizle gezmeler filan buraya zaman kalmaz çok eee çoluk çocuk sonra ayyy jr yosunlar jr melolar dkfldkflld neyse öptüm bye:p
seviyorum uleyn:D

onu burada gördüğümden beri melo bu forumun malumat'ı, ben de forumsal'ın melo'suymuşum gibi hissediyorum. ve hâlâ evlenememiş olmasıyla benim paralel evrendeki en yakın arkadaşım bence melo. djdhjs üzgünüm arif ç...

size inanamıyorum… insan şuraya girince istiyor ki bi tatlı söz, bi övgü, bi bebeğimsu falan okuyayım ama nerde… toplanmış halamın urfa’daki aşiret kankileri melo nasıl evlenemedi diye konferans düzenliyor sjsjjs. bakın böyle yazdıkça evrende negatif algılar yaratıyorsunuz, niye üzülüyorlar bunlar falan diye allah’ı işkillendiriyorsunuz yapmayın…
eskiden forumu terk edince evlendi derlerdi şimdi terk etmedim diye yüzüme yüzüme evlenemedi diyorlar :/ çok tatlısınız sjsjs. benim seviyemde birinin olmaması benim suçum değil, doğurmamışlar ben napayım. öyle bi talebim yok ama yine de aklınızda olsun uzun boylu, zeki, çevik, ahlaklı birileri görürseniz foruma getirin… rüyanızda düğünümü görün.

@malumatfuruş sen bu evrende evlenirsen ben paraleli halledicem help me… sjksj

onu burada gördüğümden beri melo bu forumun malumat'ı, ben de forumsal'ın melo'suymuşum gibi hissediyorum. ve hâlâ evlenememiş olmasıyla benim paralel evrendeki en yakın arkadaşım bence melo. djdhjs üzgünüm arif ç...
neden ben paralel evrende bile arkadaş edinemiyorum...

Ceketimin iç cebinden gül cıkartıp uzatasım geliyor.... iletişimi güzel.. her anlamda ölçüsünü bilen bir hanım.. sohbetinize doyum olunmuyor Melodram hanım..

Geri