Melodram

Konu sahibi son olarak 1331 gün önce görüldü
Bu kadar uzun cümleleri ben hakediyordum oysakiiiiii
@süleymansoylu @Sirius @egm
sjhsjhjhss. git burdan!
*

@Ponyo seni de öpeceğim, yiyeceğim seni... giderken son mesajlarımdan birini sana attığım için gurbette sevgilim şarkısını sana armağan ediyorum, bak çok severim o şarkıyı dinleyelim <3 neyse ki yokluğumda yosun bebeğim gibi doğru bir yuvada yer bulmuşsun kendine sevindim... :D

@need çık git bu konudan valla sinirliyim zaten senden çıkartırım

Neymiş efendim her şeye bir hikayesi varmış da bilmem ne.... ömrüne bu kadar mevzuyu nasıl sığdırmış falan fistan... yaşadığı olumsuz bir durumu bile esprili bir dille, süsleyerek anlatıyor.. ve inanılmaz keyif alıyorum Melodram hanım...
İki sayfa yazsa yine okurum.. göz devirmem.. ama siz yine de iki sayfa yazmayın skj
IMG_20220226_125432.jpg

Neymiş efendim her şeye bir hikayesi varmış da bilmem ne.... ömrüne bu kadar mevzuyu nasıl sığdırmış falan fistan... yaşadığı olumsuz bir durumu bile esprili bir dille, süsleyerek anlatıyor.. ve inanılmaz keyif alıyorum Melodram hanım...
İki sayfa yazsa yine okurum.. göz devirmem.. ama siz yine de iki sayfa yazmayın skj
Ekli dosyayı görüntüle 54792
anna hanım söz veriyorum iki sayfa yazmayacağım... yıldız tilbe sendromu yaşadığım için kalbimi kesip atan şeyleri kendime saklıyorum, forumda kimse intihar etmesin diye... hee gönül isterdi birkaç kişi etsin, detox gibi bazen zararlı şeyleri atmak lazım ama yine insani bir yanımız var, maruz kala kala bunları da aşacağız... dur bi hikaye anlatayıshsjhs. ilkokuldan beri ben yazmayı severim çünkü insanlara direkt bir şey anlatırken onların karşılığında hemen kendilerini anlatmaya başlamalarını sevmem ama yazarken öyle değil. ohhh hepsini yazıyorum, ohhh araya da giremiyorlar. yallah... buralarda laf sokmak için yarışa gireceklerine anı biriktirsinler, çocuklara tavsiyem... :(
ek olarak da her bokumu anlatacağım kocamı bekliyorum, kocaaaaam nerdesin.
teşkürler anna hanım, size azer bülbül'den bir şarkı armağan edeyim.

esmerin adı oya, benzer güneşe aya.... <3

melo ister, lari yapar... çünkü lari mükemmel bi detay... gülümseyin melodram hanım çekiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 54813
bak bu sefer sadece ilk sayfada kalmadım lari... hissetmişim gibi diğer sayfaları da gezdim. harika bi uygulama bu ya shshjd hepsini toplu görüp okuyunca insan kendini bi şey sanıyo. DEMEK KISA KISA YAZDIĞIM ŞEYLER DE OLMUŞ... teşekkürler lari <3
aşkım kapışmak'tan daha iyi tespitlerim olmuş kapışın.

Arkadaşlar şimdi meloyla konuştum çok hasta ses tellerini değiştirmişler sanki en gıcık olduğunuz insanın sesine dönüşmüş.1 saat 6 dakika sesime tahammül etti :D Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Ayrıca sizden ricası herkes sarma yapıp anlığa atsın dedi...Geçmiş olsun melo :emoji_two_hearts:

Arkadaşlar şimdi meloyla konuştum çok hasta ses tellerini değiştirmişler sanki en gıcık olduğunuz insanın sesine dönüşmüş.1 saat 6 dakika sesime tahammül etti :D Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Ayrıca sizden ricası herkes sarma yapıp anlığa atsın dedi...Geçmiş olsun melo :emoji_two_hearts:
hasta olduğum o kadar belli ki sana o kadar dakika tahammül etmişim... ben öksürüyorum orada bu hala şu kızlar çok güzel diyor, cilt tonu, tavuk derisi bi şey anlatıyor. neyse beni kendime getirmek için verdiğin emeğe sağlık... arada vefalı bi insansın <3 sarma olayı asılsız ama cidden sarma atılmış... kalbimiz temiz. paraben, silikon ve sülfat içermeyen bir kalp. sus tamam. yazma daha buraya. git okeyine.

Kanda alkol, fonda bir yer bulalim dunyadan uzak ve benim sana sevgim. Bak ne kadar mukemmel bi uclu:d saka maka boyle bazen ne kadar kendime yakin hissettigimi dusununce bi icim tuhaf oluyor. Sanki ben karsimdaki. Su bokta dunyanin getirdigi en guzel insan. Olm bak tum foruma soyluyorum. Hepinizi toplayalim bi melo etmiyosunuz. (Alkolden iste bunlar, gel opujem diye baslamam ins.. ) O kadar sahtekar insanin icinde bu kadar ben burdayim diye parlamamalisin askimsu. Gecenlerde sey dusundum acaba bigun kuser miyiz? Buna kendim bile guldum.. dusunsene bigun kusup birbirimizin dedikodusunu yaparmisiz hshsh. Tanrim bile inanmadi buna. seni cok seviyorum askimsu. Yanimdan gitme lutfen. Lav yu.

Keske acmasaydim diyecek duruma getireceksin kesin..
tamamen yeni telefonun azizliğine uğradım, açtıktan sonra konuşma ekranını kaybettim. kendi kendime ''nerde lan bu allahım nasıl kapatıcam'' diyorum, bu hala konuşuyor sjhs. sonunda yukarıdan bir yeşillik görünce aha dedim burada. ayıp olmasın diye de-çünkü ince bi insanım- date anısını dinledim, kapattık. sevap...

tamamen yeni telefonun azizliğine uğradım, açtıktan sonra konuşma ekranını kaybettim. kendi kendime ''nerde lan bu allahım nasıl kapatıcam'' diyorum, bu hala konuşuyor sjhs. sonunda yukarıdan bir yeşillik görünce aha dedim burada. ayıp olmasın diye de-çünkü ince bi insanım- date anısını dinledim, kapattık. sevap...
Yeni telefonunda dediklerimi anlamamışş :( date değil twitter ile ilgiliydi

Geri