Melodram

Konu sahibi son olarak 1331 gün önce görüldü
Yoklugunu en cok hissettigim kisi, Melodram hanimcim hani bizim bir hayalimiz vardi ? Hollandaya gelecektiniz, inekleri birlikte salacaktik cayira, size bir adet koca bulacaktik en Hollandalisindan.....

artan kur ve kur ile birlikte gelen altın yükselişinden dolayı, nihayet düğün yapıldı. ara ara juju ve yosun ile halaya kalksalar da gelinliğinin üzerine çil çil sallanan altınları gören düğün davetlileri adeta büyülenmişti. damat efendinin de 3 adet benzin istasyonu olduğunu o gece öğrendik.. makus hayatı adeta güneş ile sıvandı. söylediğine göre covid belasından dolayı dubai tatilini ertelemişler.

hakikaten neden gelmiyor daha? ara sira yorumlarini gordugumde gulduruyordu

Ah kara bahtlı kör talihlim. Bu konuyu açmak coolumsuya kalmış
Tabii bu bizim ayıbımız
Ayrıca bir şeyler duydum güzel haberler ama bilemiyorum dorumu
Bu doruysa yer yerinden oynar shsjk
Özledik kız seni hadi gel

• Beğen
Tepkiler: W
geçen gün yazdıklarımı okuyanlar çok şanslı. şu an aynısını yazamam. hepinize bu tatlış yorumlar için teşekkür ederim, duygulandığımı belirtirim.
kocamı da buraya getirirsem yılın enlerinde en iyi çift seçilmesini talep ederim...
mutluyuz... (bana ne almasaydınız forumu geri)

Geçen gün eski sunucu sohbetlerimizi buldum. O zaman da aşırı tatlı ve mükemmel ötesi ve şahesör insanlarmışız. Yani değişen hiçbir şey olmamış. Kıskanmayın...

öncelikle medeni cesaretinden dolayı asdjaıosjfıoaf gerçekten çok merhametli ve adil..şuan ki yargı sisteminden bile.Onunla konuşmak çok keyifli ama aradığımda asla açmaz :D :D epeydir sesini duyamadım nişanlısı biraz muhafazakar kızıyor.O da çareyi beni "derya" olarak kaydetmekte buldu.Velhasıl sanalın cambazlıklarını benden daha iyi bilen kişidir.Keşke vakti zamanında aynısı kendisinde de bulunan Japonya'da deprem sonrası oluşan tsunami erken uyarı sistemini aktif etmiş olsaydı.BitanemSU

Son düzenleme:
konunun sahibine ilk kez mi dikkat ettim, yoksa unutmuş muyum bilmiyorum görünce sırıttım djdj gözlem gücü beni her seferinde çok şaşırtıyor. uzunca bir muhabbetimiz olmadı ama çok özel bir konuda az ve öz tatlı bir sohbetimiz oldu.
ben onu biraz anna'ya benzetiyorum; daha çok forumun eğlenceli yüzüyle ilgileniyor, güleyim eğleneyim öncelikli amacı.
bana karşı başından sonuna pozitif olduğunu biliyorum, en azından böyle hissettim. bir dönem kendisiyle ilgili biraz şüpheye düştüm ama kendimle ilgili değil. ben melo'nun bana yönelik daima pozitif olduğunu söylemiştim. neyse geçelim bunu. bu tamamen benim hatam. insanın algısının çeşitli etkenler sebebiyle bulandığı dönemler oluyor.

iyi bir insan kalmaya elinden geldiğince gayret eden genç bir kadın görüyorum karşımda. bu çok kıymetli. hiç uzatmayacağım bundan sonrasını, iyi ki buralardasın. iyi ki tekrar tanışma ve gözlemleme şansı bulduk birbirimizi. seveceğiz birbirimizi eminim.

konunun sahibine ilk kez mi dikkat ettim, yoksa unutmuş muyum bilmiyorum görünce sırıttım djdj gözlem gücü beni her seferinde çok şaşırtıyor. uzunca bir muhabbetimiz olmadı ama çok özel bir konuda az ve öz tatlı bir sohbetimiz oldu.
ben onu biraz anna'ya benzetiyorum; daha çok forumun eğlenceli yüzüyle ilgileniyor, güleyim eğleneyim öncelikli amacı.
bana karşı başından sonuna pozitif olduğunu biliyorum, en azından böyle hissettim. bir dönem kendisiyle ilgili biraz şüpheye düştüm ama kendimle ilgili değil. ben melo'nun bana yönelik daima pozitif olduğunu söylemiştim. neyse geçelim bunu. bu tamamen benim hatam. insanın algısının çeşitli etkenler sebebiyle bulandığı dönemler oluyor.

iyi bir insan kalmaya elinden geldiğince gayret eden genç bir kadın görüyorum karşımda. bu çok kıymetli. hiç uzatmayacağım bundan sonrasını, iyi ki buralardasın. iyi ki tekrar tanışma ve gözlemleme şansı bulduk birbirimizi. seveceğiz birbirimizi eminim.
coolumsu'yla aramı hep siz bozdunuz siz... hayatında ilk defa bir üye sözlüğü açtı ve ikimizin kalbi kırıldı, olsun.
üye sözlükte cevap vermek bi dönem yasaktı, ne üzücü bi yasak... ama buna yazasım geldi, bence yazılmalı. sana karşı hep pozitif olduğum doğrudur lari hanım, bana karşı şüpheye düştüğünüz durumu da biliyorum. bir tutam melo'yu harcayacaklar matmazel kıvamında bir durumdu o, tam öyle olmadı ama bi şeyler oldu... ben de kendimin o durumda olmasına sinirlenmiştim de biraz çemkirmiştim buralarda, evet yaptım... dediğin gibi oluyor öyle çeşitli etkenler, hele ki böyle ortamlarda daha çok oluyor, bizim saflık dönemizdi şu an ışıl ışılız öyle aydınlandık <3

beni azarlayarak bu güzel yorumunu okuttuğun için teşekkür ederim... aa nasıl bağırıyor bana, tamam okudum kızma. :( -kızmıyo kızmıyo şaka o-
seni hep audrey hepburn olarak düşündüğüm için hep öyle kalacaksın, o ilk geldiğimizde kullandığın avatarın yüzünden kafamda öyle kodladım. haliyle audrey hepburn benimle konuşuyor gibi falan düşünüp heyecanlanabilirim. bence karşılıklı ''iyi ki'' bazı aydınlanmalar yaşanmış ve belki de bu birbirine çok uzak iki kıtayı birleştirmiştir... belki de korkmaları lazım bundan bilemedim. öpüyore <3

:p anasayfada gördüm geldim çünkü benim neyim eksik
Ben melo hanımı kısıtlı süre içerisinde bir hayal gibi gördüm ve gitti :( Ama sonra bir güneş gibi tekrar doğdu foruma :d keyifle okuduğum , tatlı bulduğum, eğlenceli kişilik :emoji_kissing_closed_eyes:

Geri