- Web sitesi
- www.instagram.com
çekimleri yapcas bir kaç ay sonra
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yiğido git burdan hemen doğurttun anasını satımYeni doğum yaptı biraz zorlu geçti ama umarım toparlar bir an evvel.İyi ki doğdun EcmelZiya
defalarca ihtiyaç duyduğum ışık olup, aydınlattınız. s'hanım teşekkür ediyoruz.ben de gelmediğim dönem evlendirilmiştim. bu durum, burada bi ritüel gibi çok ciddiye almamalısınız sux bey.ldkjf
kimse gelip kulağıma f a v e l a nişanlı diye fısıldamamıştı, akabinde melodram nişansız diyende olmadı : slslsjieee adam nişanlıydı evlenmesi normal![]()
kdlkflkdfdkfdkfd her şeyyyyyyyyy olabilir Sux beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy niye takıldınızkimse gelip kulağıma f a v e l a nişanlı diye fısıldamamıştı, akabinde melodram nişansız diyende olmadı : slslsji
çünkü kimse gelip kulağıma bir şey fısıldamıyor, böyle laf lafı açarken işitiyorum : slslsjikdlkflkdfdkfdkfd her şeyyyyyyyyy olabilir Sux beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy niye takıldınız![]()
Melo bumuymuş aaa :şok:
yiğidomm sana benden sonra geldi boşuna önce bana:pDavetiye atmadı mı sana @yoSun