Melodram

Konu sahibi son olarak 1330 gün önce görüldü
Yaa pek severim. Nasıl severim? Uzun zaman önce sunuculardan birinde tanıştık-sonra ikimizde yasaklandık sanırım ama -ya da ben yasaklandım o terki diyar etti neyse konumuz bu değil- ilk tanıştığımızda biraz uzak dururduk birbirimize ama o beni severdi ben de ona karşı boş değildim. Seviyorsanız gidin konuşun dendi de sonu nerelere geldi. Hep korurdu ya beni. Canım. Ah mazi nasıl da zaman çabuk geçiyor. Sonra forumdu, sohbetti derken konu baya ilerledi.

Çok zeki ve komik bir kadındır. Medeni, kendini bilen, cesur ve ayaklarının üzerinde siz kimsiniz ya tavrını hep koruyan insanlardandır. Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş toplanma hızımızdan, eh hep öyle olduk sanırım. Zaten bugüne kadar hiçbirimiz(ben hariç) kendi yarattığı sebeplerden ötürü ban yemedi herhalde. Anca başka bir arkadaşımızı korurken uçurulduk. -Çünkü mükemmellik-
Çok severim ve fikirlerine çok saygı duyarım. Oha baya ciddi yazdım. Sen biliyorsun içimizi aşkımsu. Kalp.
@Coolumsu melocuğumun konusunu açtığın için artık banlanmanı istemiyorum. Çok iyiyim gerçekten.

Tahmin ettiğim Melodrammış.
Ayy,nasılda sevindiysem.-bu anı yaşadım sanki.
Hayır yani coolusu açmasaymış iyiymiş.Neyse cool'u da severiz.
Cağnım Cansum!
Yıllar önce tanıdığım,deli dolu cansum.
Yıllardır pek görüşemiyoruz ama oldukça seviyorum,her cümlesi nokta atışı olur melodramcığımın.
Öptüm çok.

Ya bu kız baya tatlı gelmeye başladı arabesk dinliyormuş sjjsxd bayıldımmm.:5groZj:
Henüz tanışmadık ama baya kafadengi sevilen birisi mujkk.
ortak özelliğimizin birisi de kulumsuyu sevmemiz ve özlememiz.:nGQW8N:

Sevgili Melodram
Kıvrak zekasi,cesur,komik yorumlarıyla foruma renk katan beni ziyadesiyle güldüren/eğlendiren cici mi cici bir hatun.
Gördüğümde gülümsediğim nadide insanlardan biri.
Hayatı boyunca hep böyle eğlenceli yanını korur inş...korumalida.
Bir arkadaş yukarida bir iki video ile örneklendirdiği gibi sevgili juju hahahah Stockholm Sendromu ve melodram, gercekten müthiş eğlenceli bir grup.
İyi ki varlar.foruma büyük renk katıyorlar.
Sevgili melodram,hep böyle renkli kal..
Sevgiler:*

Son düzenleme:
Şimdi ne yazılsa Coolumsunun yorumundan sonra yavan kalacak. Vaziyet alın değerlenecek buralar.
Rez.

Selamın aleyküm bebeğim.

Bir dönem dış mihrakların etkisiyle ''öff bu ne yhaa'' diyerek burun kıvırdığım birini zaman içerisinde bu kadar seveceğim hiç aklıma gelmezdi doğrusu. Her zaman duruşu, kendini ifade ediş biçimi, kelimelere olan hakimiyeti ile ön plansa olsa da kendisiyle saçmalarken dibine vurmanın keyfi paha biçilemez bir şey. (bizden başkasına da nasip olmaz inş. kıskanırız da biraz. ateşimiz falan çıkıyor.) Sohbet ederken kahkahalara boğulduğum, fikrine danıştığımda can kulağıyla dinlediğim, derdiniz olsa deva olacak birinin etrafınızda olması inanılmaz müthiş bir duygu. Uzakları, tez zamanda yakın etmek dileğiyle bacikom. Loveyou <3

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cansu'şum çok güzel ve özel bir insan, yüreği ve düşünceleri o kadar güzel ki her gün daha fazla hayran kalıyorum, doğallığına kayıtsız kalmak neredeyse imkansız gibi bir şey! İyi ki böyle güzel bir insanı tanıma fırsatı yakalamışım. Beraber çok güzel zamanlar geçirdik bol kaoslu bol eğlenceli. Yeri geldi benim derdimi dinledi yanımda oldu, desteğini hiç esirgemedi ve duymak istediğimi değil de duymam gerekeni söyledi, görmem gerekeni gösterdi benim için çok güzel çok değerli bir dost oldu. Samimiyetimizi en başından itibaren güzel ve en içten bir şekilde kurduğumuz için görüşemediğimiz zaman dilimleri bile önemini yitirdi.. önemli olan hemen hemen her gün konuşmak bir şeyler yapmak değil. Asıl önemli olan araya uzun zaman dahi girmiş olsa yeniden görüştüğümüz de o içtenliği, samimiyeti yakalayabiliyor olmamız sanki daha dün görüşmüşüz gibi. Bu denli güzel düşünceleri olan, kendini her anlamda geliştirmeye gayret eden, kendi doğrularını en güzel şekilde savunabilen ve doğrularının arkasında olan muhteşem, güçlü, mükemmeller mükemmeli kadını tanıdığım için çok mutluyum iyi ki varsın! her daim olmanı diliyorum canımın içi ;** Çok seviyorum seni samimiyetin vücut bulmuş hali kalp. -Çok mu ünlem işareti koymuşum aaa konudan uzaklaştırmam için şikayet etmezsin değil mi melommmmmmmm .çömnbvcvbnmöç.
Canım Sümoşum, ilk yazdığın gün okumuştum bunları ve inanılmaz mutlu olmuştum, neredeyse gözlerim bile dolu dolu olmuştu da sonrasını sen biliyorsun. İnanılmaz güzel son sohbetimizle birlikte bir kez daha anladım ki, bizim her gün her dakika her an konuşmamıza gerek yok, evet öylesi de güzel ama biz seninle bütün o her anları tek bir ana sığdırıp konuşulacak her şeyi konuşabiliyoruz. Birbirimizi dinlemeyi biliyoruz en başında. Dinlemek kadar anlamayı da başarıyoruz, iyi ki hayatıma denk düşmüşsün, kucaklıyorum kocaman ve ünlemler için şikayete gidiyorum... <3

Bir gruba dahil, paso beraber geziyorlar bi olay olunca menşın atıp toplanıyorlar yemin ederim bunları gördükçe aklıma şu sahne geliyor, yalnız biz çok çabuk çoğalıyoruz!!!!

https://youtu.be/zyJbhMj9ym8

Tamam anladık senin arkan sağlam, adamların çok ama benimde gözüm dönerse tek dalarım dayıııı...

https://youtu.be/Keyd6yeedgo

İkisi aynı filmden olmasa da bana bunların arkadaş grubu bu sahneleri çok çok anımsatıyor.
Yokluğumda banlanman beni üzdü, umarım kısa sürelidir, buralarda olsaydım grubumla birlikte bu banın önüne geçebilirdik ama üzgünüm, geri gel daha nickini övmelerim bitmemişti :(

Kız Melodram Coolumsu’yu başımıza bela ettin “Kahrol düşman, al sana bombe” dercesine ajdjsj

https://youtu.be/jU7o2S0Mx64

Vallahi bu kızın düşmanı olmak istemem. Bugün başımıza Coolumsu’yu bela eden Melodram, yarın daha neler neler yapar. Herkeşler ayağını denk alsın :kaç:
İlk cümle ve son cümle ile beni hemen çözmüşsün Başakcım ama az önce gözüme veda başlığı ilişti, yokluğumda neler olduğunu hemen öğrenip vurgun yapacağım! Benimle lütfen düşman olmayın, yoruluyorum <3
Geçmiş zamandaki arkadaşlığımızın tespitiyle birlikte değerlendirildiğinde, -ki uzun zamandır kendisiyle sohbet etmesek de; kendisine kurulan cümlelerdeki detayların en ince noktasına kadar açıklama yapar, kendisini en güzel cümlelerle ifade etmeye ve kalp kırmamaya özen gösteren birisi. Cehalete ve vasata selam çakar nitelikte. Selam olsun kendisine tekrardan, umarım hayatında her şey yolundadır ve iyidir.

@Coolumsu kendisinin konusunu açmakla, kendi imajını resim paylaşmaktan daha öte parlatarak popülaritesini artırmıştır. @Coolumsu hadi bakalım, sen de gel sağ cenahtan.
Hayatımda her şey yolunda mı iyi mi tartışılır bir durumdayım ama keyifli sohbetlerimin olduğu birinden bunları tekrardan duyabilmek biraz senden çalmış gibi olacak ama ''tebessüm ettirdi'' Belki de yeniden sohbet edilebilir, engel yok buna sonuçta. Eski, güzel günlere de selam çakalım buradan ve Coolumsu ile ilgili neler olduğuna bakacağım, sanırım yokluğuma dayanamamış terk eylemiş... :(

Yaa pek severim. Nasıl severim? Uzun zaman önce sunuculardan birinde tanıştık-sonra ikimizde yasaklandık sanırım ama -ya da ben yasaklandım o terki diyar etti neyse konumuz bu değil- ilk tanıştığımızda biraz uzak dururduk birbirimize ama o beni severdi ben de ona karşı boş değildim. Seviyorsanız gidin konuşun dendi de sonu nerelere geldi. Hep korurdu ya beni. Canım. Ah mazi nasıl da zaman çabuk geçiyor. Sonra forumdu, sohbetti derken konu baya ilerledi.

Çok zeki ve komik bir kadındır. Medeni, kendini bilen, cesur ve ayaklarının üzerinde siz kimsiniz ya tavrını hep koruyan insanlardandır. Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş toplanma hızımızdan, eh hep öyle olduk sanırım. Zaten bugüne kadar hiçbirimiz(ben hariç) kendi yarattığı sebeplerden ötürü ban yemedi herhalde. Anca başka bir arkadaşımızı korurken uçurulduk. -Çünkü mükemmellik-
Çok severim ve fikirlerine çok saygı duyarım. Oha baya ciddi yazdım. Sen biliyorsun içimizi aşkımsu. Kalp.
@Coolumsu melocuğumun konusunu açtığın için artık banlanmanı istemiyorum. Çok iyiyim gerçekten.
Bu konuda sürekli ''Ben senin İbrahim Tatlıses'inim sen benim Yıldız Tilbe'msin'' diyoruz ama bunu herkes anlayamayabiliyor, gerçi herkesin anlamasını çok düşündüğümüzü de düşünmüyorum canım jujuşkom. ''Aşkımsu'' kelimesinin patentini de biz aldık diye kabul ediyoruz, alemdeki ilk ve tek aşkımsuyum kendisidir. Söylediklerinin fazlasının kendinde olduğunu ben biliyorum da siz bilmeyin, sonra çok sevip grubumuza zeval falan getirirsiniz kaldıramam. İyi ki o iğrenç yerde denk gelmişiz, iyi ki kanalımıza gelip banlanmışsın, iyi ki adminlerle hiç anlaşamamışız. Öpücük, kalp ve kucaklaşmalar. <3

Cağnım Cansum!
Yıllardır pek görüşemiyoruz ama oldukça seviyorum,her cümlesi nokta atışı olur melodramcığımın.
Öptüm çok.
Tahmin ettiğin Melodram bensem, tahmin ettiğim Alaz da sensin, vov! Nasıl anladım.
Ahah konumun Coolumsu tarafından açılmasını kabullenmeniz zor tabii, hiçbiriniz bu kadar şanslı olamadınız, hep bi kıskançlık...
Vay bee, eskilere gittim şu an, pembiş bir forumun tatlış üyeleriydik, yıllar nasıl geçmiş. 10 yıl be, 10.
Madem yeniden denk geldik birbirimize, pilavlı sohbete beklerim canım benim, öpüyorum. <3

Ya bu kız baya tatlı gelmeye başladı arabesk dinliyormuş sjjsxd bayıldımmm.:5groZj:
Henüz tanışmadık ama baya kafadengi sevilen birisi mujkk.
ortak özelliğimizin birisi de kulumsuyu sevmemiz ve özlememiz.:nGQW8N:
Yarmagül'e yükseldiğim kadar o da bana yükseliyor, karşılıklı duygulara bayılırım *-* Hemen bi Güllü - Ödüm Kopuyor eşliğinde, Coolumsu için masamda resmin vaaar kaldırmıyorum diyelim zira kendisi vedaya yeltenmiş sanırım, kız niye durdurmadın yokluğumda çocuğu? :(
Tanıştıkça birbirimizi daha çok sevmemiz dileğiyle, kalpliyorum burayı.

Sevgili @Melodram
Kıvrak zekasi,cesur,komik yorumlarıyla foruma renk katan beni ziyadesiyle güldüren/eğlendiren cici mi cici bir hatun.
Gördüğümde gülümsediğim nadide insanlardan biri.
Hayatı boyunca hep böyle eğlenceli yanını korur inş...korumalida.
Bir arkadaş yukarida bir iki video ile örneklendirdiği gibi sevgili @juju @hahahah @Stockholm Sendromu ve melodram, gercekten müthiş eğlenceli bir grup.
İyi ki varlar.foruma büyük renk katıyorlar.
Sevgili melodram,hep böyle renkli kal..
Sevgiler:*
İşte forumun en naif ve en kibar insanı velevki ve konuma bütün zarifliğiyle teşrif edişi.
Kısa sürede sadece uzaktan gözlemlemeyle bu kadar sıcak ve naif hissedebildiğim ender kişilerdensin ve beni bu kadar güzel analiz edebilmen, yorumlayabilmen de inanılmaz sevindiriyor. Umarım daha uzun sohbetlerimiz olur, kış günlerinde bizi peluş battaniyelere sarıp sarmalayacak sıcaklığına ihtiyacımız olabilir, hep böyle kal, çook sevgiler. <3

Selamın aleyküm bebeğim.

Bir dönem dış mihrakların etkisiyle ''öff bu ne yhaa'' diyerek burun kıvırdığım birini zaman içerisinde bu kadar seveceğim hiç aklıma gelmezdi doğrusu. Her zaman duruşu, kendini ifade ediş biçimi, kelimelere olan hakimiyeti ile ön plansa olsa da kendisiyle saçmalarken dibine vurmanın keyfi paha biçilemez bir şey. (bizden başkasına da nasip olmaz inş. kıskanırız da biraz. ateşimiz falan çıkıyor.) Sohbet ederken kahkahalara boğulduğum, fikrine danıştığımda can kulağıyla dinlediğim, derdiniz olsa deva olacak birinin etrafınızda olması inanılmaz müthiş bir duygu. Uzakları, tez zamanda yakın etmek dileğiyle bacikom. Loveyou <3
Dış minnakların elinden kurtulabilmesine çok sevindiğimiz, kurtarılmış bölge olarak görüp çevresini sardığımız sendromcuğum, iyi ki minnakları aşıp da gelmişsin. Bazen biz çok ciddileşince nasıl ciddi olabiliyorsunuz diye şaşırsan da, kabul et eğlenmeyi de beceriyoruz. Yeteneklerimin farkında birçok insan olabilir ama en çok siz faydalanıyorsunuz kıymetinizi bilin kıymetinizi, ayrıca burada birinin ateşi çıkacaksa o kesinlikle benimdir! Kooocaman sarıyorum, öpüyorum, nice goygoy gırgır şamatalara mıydı neydi o? <3

Gitti :(
Küstü kızdı,gitmek istedi.
Kal diyemedim.
(belkide gitmemiştir ajsjjsxd)
Öptümm ,
Cengiz Kurtoğlu -Dün gece resmini öptümde yattım,bu da ben den sana.:blush:

Sizin sanrılarınız bizim gerçeklerimizin hafif bir esintisi olur.
Seni anlatmak için saatlerce yazmak lazım. Müsait zamanda tekrar uğrayım.

Sizin sanrılarınız bizim gerçeklerimizin hafif bir esintisi olur.
Seni anlatmak için saatlerce yazmak lazım. Müsait zamanda tekrar uğrayım.
ağrı dağın eteğinde aldığın havaya kurban be, döktürüyor mübarek.
her zaman beklerim, tupac ruhuyla es geç buralardan!
* Stockholm Sendromu ben biraz yıkıldım, kendime gelirim umarım. :(

hayır hayır... ben inanmak istemiyorum.. bu.. bu.. Coolumsu olamaz.. :(( güçlü kal Melom, benimle kal. :(

Cağnım Cansum!
Öptüm çok.
İstiyorsan konuyu silip tekrar sen açabilirsin. Benim için problem olmaz.

İstiyorsan konuyu silip tekrar sen açabilirsin. Benim için problem olmaz.

Sevgili Rigor ya da yok ben Coolumsu diyeyim, eğer bu konunun açılmasından herhangi bir rahatsızlık duysaydım bunu yönetime bizzat ben bildirirdim ve kaldırılırdı. Yoksa hiçbir yönetici bu şekilde keyfi bir hareketle konuları kaldırmaz, geçerli bir sebep yoksa ki esprili yaklaşım olduğu da aşikar.
Gidip gelip neler yaşıyorsun bilemiyorum ama fotoğraf konusu açman yasak diye gelip de sırf bu konuyu açtın diye yorumlardan seçip seçip ortalığı germeye çalışmayalım lütfen. Bir yerde ortalık gerilecek ve kaos çıkarılacaksa ben onu yaparım merak etme.
Konuyu açmanla ilgili bir problemin varsa eğer senin mesajlarını kaldırmaları için rica edersin, sorun hallolur.
Çözüm basit, o yüzden bu konu içinde kendine ekmek çıkarmaya çalışma, ihtiyacın da yoktur eminim.
Teşekkürler, Melo.

Geri