Melodram
Platin Üye
Yok imkani yok artik bu kizin RESMEN Güzin Abla olmasi lazim Alper![]()
Merhaba kuzucum, yazdıkların beni çok duygulandırdı diye girmeye başlıcam tüm konulara...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok imkani yok artik bu kizin RESMEN Güzin Abla olmasi lazim Alper![]()
O seri için Tantitoni'ye gitmek lazım, kocam murat övüç videolarıyla güne başlıyor falan ahaha.Yaaaa melo yaaaa vallahi kahkaha attım. Kocam serisi efsane olmus bir sonraki seriyi "aşkilotam" yap
Sen çok yaşa emi![]()
fjdksj ya melodram
melodram hanımcım, ben mini miniyken, daha evlilik programları yokken, nurseli idiz'in sunduğu "saklambaç"ın üzerinden yıllar geçmişken, bir program peyda oldu. sanırım 2000'di, belki de değildi jdksa ebru akel sunuyordu, çok da emin değilim. ismi "ben evleniyorum"du. 3 gelin adayı, bir sürü oğlan dolu evden kendine koca bakıyordu dhaskj sonra program evrildi, tülinli canerli, kaynanalı hale geldi. ama ilkini hatırlayan zordur bak, şebnem-atilla çifti evlenmişti oradan. djkas rosalindalı yıllardı sanırım o yıllar, anam bana rosalindayı seyrettirmemişti, ulen inşallah sonu iyi bitmiştir
neyse ben programdan bahsediyordum. o programın ilk jenerik şarkısı vardı, bizim erol evgin'in oğlu murat evgin yapıp yorumlamıştı, çok kolpa ama çok eğlenceli şarkı, bi dinlemelisin. zaten murat evgin eğlenceli adam ya sevgililer günü için yaptığı bir şarkı var şöyle bir sözü var "helal olsun bana valla, imkansızı başardım, on milyonluk bir şehirde yalnız kalmayı başardım hdsjk"
neysem allah mesut etsin ehe
lari ya ahaha 20 yıl önceden dün gibi bahsetmen peki öyle canlandı gözümde... program adını bildim de çifti hatırlayamadım hemen yutub batağına düşerek bulayım
sizin için görselleri de yükliciiim kızlaar sakın üzülmeyin...
Ben atarli olani secebilirim. Bakar bakar guleriz.
evet... sevgi dolu günlermişBen atarli olani secebilirim. Bakar bakar guleriz.
Bu arada az once konuyu okudum yeni sandim. Sohbetlere biraz sasirdim. Sonra tarihi gorunce o anlama sesi geldi’’haaaaa’’
senin kalibrene uygun yemek takımı üretebilecek bir marka, bir tasarımcı yok maalesef...sdfgdfg
yemek takımı olup kendimi sana inceletesim geldi...
önce şunlardan satıp kara geçip parayla motive olayım, sonra o aşamaya geçilir arif... stalker serimizi senin için tanıtıcaz.Bir de flört programı bekliyorum...
Kendinize uygun biri mi arıyorsunuz, neden Melo'ya sormuyorsunuz? diye.
takipteyim seni...önce şunlardan satıp kara geçip parayla motive olayım, sonra o aşamaya geçilir arif... stalker serimizi senin için tanıtıcaz.
senin kalibrene uygun yemek takımı üretebilecek bir marka, bir tasarımcı yok maalesef...
ama yine de gerekli mercilerden inceleriz size dönüş sağlarız enço bey.
bizi tercih ettiğiniz için teşkürler...
o zaman evden çalışıyordum, beş aydır evden çıkmamanın verdiği psikolojiarif'e bak