Melo ile diyar diyar çeyiz | Porland ''Kocam'' Serisi

Konu sahibi son olarak 445 gün önce görüldü
Evet hanımlar, gelin olacaklar, tatlı telaşa düşenler... Melo'nuz sizler için bugün Porland mağazasını gezdi ve çeşit çeşit ürünleri inceledi. Birlik beraberlik içinde bu zorlu günleri atlatacağız, lütfen tabak çanaklarınızı paylaşmayı ihmal etmeyiniz. Kocanızın türüne göre seçeceğiniz milyonlarca tabak, çanak, bardak, çatal, hede höde her şey burada.
Bu konuda ürün yerleştirme vardır ama sponsorluk yoktur. Sponsor inşallah kaynanalarımız olacak kızlar.
Haydi başlayalım bakalım...

1) Porland x Kocam kemalist, atatürk sevdalısı, tele 1 ve halk tv izleyen, yılmaz özdil fanı serisi.
Screenshot_20201003-200905.jpg

2) Porland x Kocam imam hatip mezunu, osmanlı sevdalısı, kareli ceket sever, tuğralı yüzük takar serisi.
Screenshot_20201003-200924.jpg

3) Porland x Kocam beyle yds'ye hazırlanıyoruz, netflix'ten ingilizce alt yazılı dizi izliyoruz, elementary serisi.
Screenshot_20201003-200942.jpg

4) Porland x Kocam demet akalın fanı, tik tok sevdalısı, metallica'yı bursa'da bir fabrika sanan, atarsu balığı serisi.
Screenshot_20201003-201002.jpg
D9WzbfNXkAEumK1.jpg

5) Porland x Kocam duygusal bir balık burcu, yükselenini kendi hesaplayabilen, ekmek dışında masaya bir şey koyabilen serisi.
Screenshot_20201003-201021.jpg

Not: Seneler sonra ilk kez konu açıyorum, çok heyecanlı bi şeymiş ama copy-paste yapamadığım için yoruldum. Lütfen gidip bunlardan satın alın çok üzülürüm.
4 numaralı seriye Porland x Melodram adını da verebiliriz, problem değil.
Ekstra not: Bu konu geyikse buradan kaldırılabilir ama sonuçta bunlar hep çeyiz yani... Bir nevi totem arkadaşlar.

Bir sonraki durağımız Paşabahçe kocam godoman serisi olacak, aldığım duyumlara göre orada da öyle bir seri varmış, görüşmek üzere hanımlar.
Melo ile diyar diyar çeyiz devam edecek...

gizli not: melo iyi misin kanki?

Son düzenleme:
ben sık sık doğruları söyleyecegim üzerine rakı içtim!
Beni salın pas bende!
kereviz mi :S
senin için kocam çekirdeğe çiğdem diyor ama sevdik bi kere serisi yaptıracağım, rahat ol.
seni salamayız biliyorsun, sen bizim idolümüzsün...
her şey çok güzel olacak.

6. Kocam Osmanlı aşığı, cihadcı ve uslanmaz bir sakalperest.

cd06d170857a31ecd5e201780a6f86c7.jpg

Yok mu şöyle yıldızlı gökyüzü temalı tabak çanak.:utanm::kaç:

Kaç taksit?.d
efendim ilerleyen dönemlerde onları da çekebiliriz, şu an kocamızı türlerine ayırdık, sonra uzaya da yollarız onları... önce bulursak tabii :p
taksit imkanlarını bilmiyorum, yanımda dolaşan satış danışmanına ''alıcı değilim'' dedim, peşimi bıraktı...

senin için kocam çekirdeğe çiğdem diyor ama sevdik bi kere serisi yaptıracağım, rahat ol.
seni salamayız biliyorsun, sen bizim idolümüzsün...
her şey çok güzel olacak.

Melis ve seninle olan dostane ilişkimizi gözden geçirmeye karar verdim.
Müttefikliğimizi askıya alıyorum!

Çeyrek çok para rakı al rakı! içince unutucaz her şeyi hişşt sakin geçicek!

By
rakıya para vermeyeli çok oldu, kendimiz yapıyoruz, düğüne getiririm masa altından beleşe içeriz, hadi tamam yeter...
derin bi nefes al ve by.

Kullansalar gam yemeyeceğim
israf işte tamamen, bütün akrabalardan nefret edip akrabalar gelirse diye 124 parça yemek takımı alıyorlar.
ayıp valla.

1. karım sunum delisi, eltisiyle kıyasıya rekabette, evde her şeyi paket etmeyi seviyor.

Not: bugün arkadaşımın evinde gördüm ve şok oldum. Resim kesinlikle alıntı değildir. Klozete yüz görümlüğü takmadan yaklaşamıyorsunuz.
8071dbdba8610705d44b82c2f4b29e96.jpg

1. karım sunum delisi, eltisiyle kıyasıya rekabette, evde her şeyi paket etmeyi seviyor.

Not: bugün arkadaşımın evinde gördüm ve şok oldum. Resim kesinlikle alıntı değildir. Klozete yüz görümlüğü takmadan yaklaşamıyorsunuz.
8071dbdba8610705d44b82c2f4b29e96.jpg

birazdan o klozetin başına geleceklere üzüldüm, içine de gül yaprağı atar bunlar.

Geri