meLisSa Kimdir ? (:

Konu sahibi son olarak 3766 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar..Aranıza daha dün katıldım ve kendimi tanıtmak istedim..
İsmim Nefes,25 yaşındayım,mesleğimi sorucak olursanız radyo da ve disco da DJ'im..Kıbrıs ve Mersin'liyim..Şuan Mersin'de annemlerle yaşıyorum,yazları Kıbrıs'a geçiş yapıyorum ve yalnız yaşıyorum..Ha merak edenlerde vardır elbet,yalnızları oynuyorum :) Yani kısacası yalnızların kadınıyım.. (: Boş zamanlarımda arabama atlayıp,kafam nereye eserse oraya gidiyorum..Eee boşuna dememişler ''Delidir ne yapsa yeridir'' diye :) Yenilikleri seven bir insanım.. Buraya gelmemden de belli oluyordur zaten :) Şakacı,çılgın,güler yüzlü,sıcak kanlı,açık sözlü,yalandan nefret eden bir kişiliğim vardır..Fiziksel olarak ; 52 kilo,1.71 boy,ela gözlü,karamel uzun saçlı,dövmeli,piersingli,anlıyacağınız kafadan kırık bir hatunum :)) Bu kadar yeterli sanırım..Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum efenim :):)
Umarım siz benden,ben de sizden memnun kalır ve ortaya güzel birşeyler çıkartırız.. :cici::şirine:

Hoşgeldin Nefes nickini nefes olarak alsaydın ya çok hoş bir isim :tatlı:

İsmin güzelmiş (:
Memnun oldum.
Tekrardan hoşgeldin.

Hoş geldin. :p Kız sen Mersin'in neresindensin? :p

(Fiziksel olarak ; 52 kilo,1.71 boy,ela gözlü,karamel uzun saçlı,dövmeli,)
tekrardan hoşgeldin sen şimdi dj mijey birda adam filanmı dövüyon ? korkutma sabah sabah adamı :D

Hosgledin nefes memnun olduk sni tanidigimiza .
Bir mersinli olarak cok sevndm :baygın:

Memnun oldum Nefes.
Kısa ve öz bir anlatım olmuş.Fiziksel özelliklerinden ziyade dövmeli ,piercingden dolayı mı kafadan kırık olduğunu düşünüyorsun.
Bana göre son zamanlarda kabul edilebilir bir hal almıştır.
Tabiki babaannemlerimize, dedelerimize göre değil belki.
Ama yine de olağan bir durum.
Hoşgeldin tekrardan.

piyıtsingli almıyoz sökte gel :T:

Doğuştan olan birşey bu :) Dövmeyle ve piersingle kafadan kırıklık olmayacağını herkes biliyordur diye düşünüyorum.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri