-
-
-
-
-
Merhaba arkadaşlar..Aranıza daha dün katıldım ve kendimi tanıtmak istedim..
İsmim Nefes,25 yaşındayım,mesleğimi sorucak olursanız radyo da ve disco da DJ'im..Kıbrıs ve Mersin'liyim..Şuan Mersin'de annemlerle yaşıyorum,yazları Kıbrıs'a geçiş yapıyorum ve yalnız yaşıyorum..Ha merak edenlerde vardır elbet,yalnızları oynuyorum
Yani kısacası yalnızların kadınıyım.. (: Boş zamanlarımda arabama atlayıp,kafam nereye eserse oraya gidiyorum..Eee boşuna dememişler ''Delidir ne yapsa yeridir'' diye
Yenilikleri seven bir insanım.. Buraya gelmemden de belli oluyordur zaten
Şakacı,çılgın,güler yüzlü,sıcak kanlı,açık sözlü,yalandan nefret eden bir kişiliğim vardır..Fiziksel olarak ; 52 kilo,1.71 boy,ela gözlü,karamel uzun saçlı,dövmeli,piersingli,anlıyacağınız kafadan kırık bir hatunum
) Bu kadar yeterli sanırım..Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum efenim 
Umarım siz benden,ben de sizden memnun kalır ve ortaya güzel birşeyler çıkartırız.. :cici::şirine:
İsmim Nefes,25 yaşındayım,mesleğimi sorucak olursanız radyo da ve disco da DJ'im..Kıbrıs ve Mersin'liyim..Şuan Mersin'de annemlerle yaşıyorum,yazları Kıbrıs'a geçiş yapıyorum ve yalnız yaşıyorum..Ha merak edenlerde vardır elbet,yalnızları oynuyorum
Umarım siz benden,ben de sizden memnun kalır ve ortaya güzel birşeyler çıkartırız.. :cici::şirine: