ÜSözlük Melis

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
MELİ tanıdığım kadarıyla egosuz , nasıl konuşması gerektiğini bilen ve güven duygusu veren biri çok sevimli :kalp:

Gördüğüm kadarıyla sevilen,hoş görülü ve optimistik birisi.Hakkında hayırlısı.

Yazmasam da eminim ki bilir o içimdekileri öyle hissediyorum ki begonvillerin arasındaki ahenkte büyümüş o kokularda harmanlanmiş..
Begonvil ne deyip geçmeyin yol üzerinde bir evin bahçesinde ya da duvarda görseniz gözleriniz bayram eder. Kalbinizde aninda çiçekler açar yüzünüz güler.

Melis ismide öyle güzel ki narin bir çiçek gibi ne istedigini bilen istemediklerini ise kendine yakışan bir şekilde ifade eden öyle pamuk kalpli biri ki sabır kavramıni ve olgunlugu öyle güzel taşıyor ki hiç üzülmesin isterim ama bazen çok mümkün olmaz bu yinede tüm kalbimle mutlu olmanı ve herşeyin güzeline denk gelmeni dilerim.

Zaman geçer ve herkes dağılır yaşama pay edilir ama beni unutmamasini bir serçe gördüğü zaman aa orda bir serçe vardı demesini isterim ) öpüyorum seni..

bazi insanların şarkılarda karşılığı vardır biraz Melis var bu şarkıda )

Bu forumda en sevdiğim insandır kendisi. Hep bana sevdiğim, tatlı birilerini hatırlatıyor. İstemedwn de olsa kırdıysam hakkını helal etsin. Bazı şeyler çok sevmekten, paylaşamamaktan bazen. Her zaman sevgisini, saygısını hissettiğim çiçeğim oldu kendisi. Hep mutlu olsuuuunnnn. <3

Ay ben bu konuyu nasıl es geçmişim, yazıklar olsun banaaaa ;$
Bi anda öyle samimi şekilde geldi ki bana çok başka bi şekilde sevdim <3 yeri bende apayrı, sevgisini öyle güzel hissettiriyor kii keşke daha önce tanısaymışım diyorum. En kısa zamanda bi şekilde yüz yüze geleceğiz kuşumla. Çok seviyorum seni, hayatımdan hiç çıkma emi :*

canım kıymetlim. hızır gibi. abiyemi almaya gittik bugün. sonra birbirimize kahve mahve ısmarlaştık. bana çok tatlı bi kolye aldı..hemen taktım. gözlü bi kolye..bunu tak da nazara göze gelme güzel arkadaşım dedi…onu seviyorum

Hilal'in yazdığını okuyunca çok özlediğimi fark ettim. Keşke buluştuğumuz güne geri dönebilsek..
Mükemmel bi insan, oturup yüz yüze konuşunca bunu daha iyi anladım. Çok seviyorum, iyi ki var <3

Nerde bu kız? Yokluğun çok fark ediliyor.

canım kıymetlim. hızır gibi. abiyemi almaya gittik bugün. sonra birbirimize kahve mahve ısmarlaştık. bana çok tatlı bi kolye aldı..hemen taktım. gözlü bi kolye..bunu tak da nazara göze gelme güzel arkadaşım dedi…onu seviyorum

bekleyin beni:* ağustosta sarıp sarmayalacağım ikinizi de<3

Çok datlı bir örtmen hanımefendisi. Yıllar yıllar geçse de sevgi bağını koparmayan bir kalbi var. Umarım bir gün canlı kanlı hep heyecanlı görüşme şansımız olur. Etrafındakilere full paket enerji aktardığından eminim. Cici kız seviliyorsun.d.pp

Aşırı tatlı ve naif
böyle anaç bir yapısı var kötü hissettiğimde hemen hissedip bir yoklar asla yargılamaz
Seviyorum kendisini <33
Söz verdi ocakta pasta üflicezzz :3

Özlendiniz mi acabasııı ? :*

Neşesi ile ışık saçardı, nerelerde ki?:kalp:

Geri