ÜSözlük Melis

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
en eski ve kirlenmeyen dostluğum diyebilirim. 12-13 yıl olmustur. cok sık iletisimde olmadığımız zamanlar oldu, hep aynı yerden devam ettik. suan düsünüyorum da nasıl bu kadar minnos biri benle arkadaslığını sürdürebiliyor?true love diyebilir miyiz.....efsunlu olmadığımı söyleyebilir misin?sanmam..kalbimin en güzel yerindesin. @Melis

melisle hilo sayesinde daha yeni tanıştık diyebilirim o da benim gibi panda sever. ortak noktamızın panda oluşu çokzel değil mi? bir araya gelsek bambu yiyip yuvarlanırız dklf aşırı minnoş sevimli.

Hilal'i benden daha çok...

Her konuda üstün olabilirsin Melis ama benden daha fazla stalk yapamazsın
.d.d.d.d

en eski ve kirlenmeyen dostluğum diyebilirim. 12-13 yıl olmustur. cok sık iletisimde olmadığımız zamanlar oldu, hep aynı yerden devam ettik. suan düsünüyorum da nasıl bu kadar minnos biri benle arkadaslığını sürdürebiliyor?true love diyebilir miyiz.....efsunlu olmadığımı söyleyebilir misin?sanmam..kalbimin en güzel yerindesin. @Melis
biraz eksik olmuş sanki? neyse... kalbinin en güzel yerine çok sevgi <3

melisle hilo sayesinde daha yeni tanıştık diyebilirim o da benim gibi panda sever. ortak noktamızın panda oluşu çokzel değil mi? bir araya gelsek bambu yiyip yuvarlanırız dklf aşırı minnoş sevimli.
aaa ne güzel fikir, bir ara bambu eşliğinde sohbet edelim lütfen minnoş hanımefendi :emoji_heart_eyes:

Hilal'i benden daha çok...

Her konuda üstün olabilirsin Melis ama benden daha fazla stalk yapamazsın
.d.d.d.d

hiloyu senden daha çok sevdiğime ikna olmana sevindim diyemem. gerçekler sonuçta..
peki arifç stalk yapmaya kimler ihtiyaç duyar? benim buna ihtiyacım yok demek ki tşkler... (((:

Kimler ihtiyaç duyar bilmiyorum ben Hilal'i stalk yapıyorum sadece, günlük rutinim, teşekkürler. @Melis

ihtiyacı olanlar yapar arifç, sen stalklarken ben buna ihtiyaç duymuyorum... hilal aşkımı sorgulamayalım artık .s hayırlı geçeler.

ihtiyacı olanlar yapar arifç, sen stalklarken ben buna ihtiyaç duymuyorum... hilal aşkımı sorgulamayalım artık .s hayırlı geçeler.
aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey...
hayırlı geceler...

Mismelis, vallahi mis gibi kız. Kıskançlıkla başlayan serüvenimiz bence bizi ayrılmaz bi ikili yapabilir ne dersin? -Önerimi hatırla-

Masum (şimdilik)
Sakin (duruma göre)
Komik (uzun randomlarla)
Sevimli (her zaman)

Tatilde, görüşmek üzere<3

Bana melo'yu anımsatan üye..oldukça da minnoş. Güzel bir kalbi olduğunu hissettiriyor hep böyle güzel kalmanı diliyorum ♡

Mismelis, vallahi mis gibi kız. Kıskançlıkla başlayan serüvenimiz bence bizi ayrılmaz bi ikili yapabilir ne dersin? -Önerimi hatırla-

Masum (şimdilik)
Sakin (duruma göre)
Komik (uzun randomlarla)
Sevimli (her zaman)

Tatilde, görüşmek üzere<3
neden olmasın ki öyle bi şey? buzları erittik bi kere. hem gayet yerinde bir öneriydi, cezbedici... düşüncelerimiz karşılıklı diloyloy <3 neşemiz hiç kaçmasın. iyi ki doğdun sjsjjsjs

Bana melo'yu anımsatan üye..oldukça da minnoş. Güzel bir kalbi olduğunu hissettiriyor hep böyle güzel kalmanı diliyorum ♡
ben de bir başka meloyum hihih. onu anımsatmanın zaten güzel olduğunu söylemiştim :} çok teşekkür ederim bu tatlı düşüncelerin için, umarım hayat güzel kalbimizi çirkinleştirmek için zorlamaz....

benim nickim melo, onun adı... dünyadaki en tatlı benzerlik de olabilir bu, ben varım!
canım melis'im, bu çetrefilli ortamlarda tanıyıp da bağrıma bastığım iki melis'ten biri... yine mini minicikken tanıdıklarımdan, sevdiklerimden ve bugüne kalanlarımdan.
her ne kadar bu ortamlarda forum içinde bir samimiyet olsa da, senelerdir değişmeyen bir kadrom vardır, onlar hep sabittir, melis pandam da onlardan biri.
çok tatlı, çok naif, yer yer çok sinirli, sıkılgan, bunalmış ama en bunaldığı anda bile sevgisiyle sizi iyileştirebilecek biri. ufacık bir ''hu huuuu'' mesajıyla bile gününüzü güzelleştirebiliyor. bazen konuşamadığımız zamanlarda oluyordu, hayatın koşuşturmacası işte... ama o uzun aralar bile bir kalple çözülebiliyor, her gün beraber uyanmış gibi hissedebiliyorduk. ay birlikte üzülmeler mi yaşamadık, sinirlenmeler mi yaşamadık, birilerine gıcık mı olmadık, pazartesi diyetlere mi başlamadık ohooo.... hangisini yazıcaz ki... iyi ki yolumuz renkli bir forumda kesişmiş, iyi ki uzaktan birbirimize bakmak yerine açılmayı seçmişiz.
mutlu olmasını, içinin ferah olmasını o kadar istiyorum ki, öyle de olacak inanıyorum ben.
kocaman öpüyorum seni ve konudan yuvarlanarak gidiyorum sana özenip...
unutma...
bir panda her şeyi halleder.
original.gif

benim nickim melo, onun adı... dünyadaki en tatlı benzerlik de olabilir bu, ben varım!
canım melis'im, bu çetrefilli ortamlarda tanıyıp da bağrıma bastığım iki melis'ten biri... yine mini minicikken tanıdıklarımdan, sevdiklerimden ve bugüne kalanlarımdan.
her ne kadar bu ortamlarda forum içinde bir samimiyet olsa da, senelerdir değişmeyen bir kadrom vardır, onlar hep sabittir, melis pandam da onlardan biri.
çok tatlı, çok naif, yer yer çok sinirli, sıkılgan, bunalmış ama en bunaldığı anda bile sevgisiyle sizi iyileştirebilecek biri. ufacık bir ''hu huuuu'' mesajıyla bile gününüzü güzelleştirebiliyor. bazen konuşamadığımız zamanlarda oluyordu, hayatın koşuşturmacası işte... ama o uzun aralar bile bir kalple çözülebiliyor, her gün beraber uyanmış gibi hissedebiliyorduk. ay birlikte üzülmeler mi yaşamadık, sinirlenmeler mi yaşamadık, birilerine gıcık mı olmadık, pazartesi diyetlere mi başlamadık ohooo.... hangisini yazıcaz ki... iyi ki yolumuz renkli bir forumda kesişmiş, iyi ki uzaktan birbirimize bakmak yerine açılmayı seçmişiz.
mutlu olmasını, içinin ferah olmasını o kadar istiyorum ki, öyle de olacak inanıyorum ben.
kocaman öpüyorum seni ve konudan yuvarlanarak gidiyorum sana özenip...
unutma...
bir panda her şeyi halleder.
Ekli dosyayı görüntüle 18716

b1e1792a-31f1-4dc3-a06c-a93552079f6a-m.jpg

HUU HUUU.
var ya... aldın beni pamuklara sardın, öyle güzel öyle yumoş oluverdim birden. gözlerimden kalpler fışkırtıyorum tabi biraz da duygusal modda.
evet saçma. mesafeler olmasına, aramıza kilometreleri dizmiş olmalarına rağmen bu kadar inanabilmek ve güvenmek saçma. bilmeyene tabi, anlamayana boş ve gereksiz. ama benim için çok özel ve anlamlı. çünkü bazen sana sarılırım ben. (öyle nasıl oluyo yaaaa??!?) oluyo işte. yanımdakiler anlayamıyorken sen anlamışsındır çünkü. sen hissetmişsindir.
en daraldığım anda gelebildiğim gibi en saçma anımda da gelebiliyorum. ya gerçekten duygulandım sjsjsjs çok canımsın.
daha çok diyetlere sporlara başlayalım, gülelim, dellenelim, hayretlere düşüp sövelim, ne bileyim zengin hayalleri kuralım... okeyler oynayalım ama sen yen sjsjsj. şarkılar söyleeeeğ ben dinleyeyim. ya senin için ana bile olurum biliyorsun gerçi olamamıştım ama olsun..
öyle çok şey var ki aslında. sevgimi durduramıyorum... hemen de dolup taşıyor bak <3 ama kendimi durdurayım.
birçok iyi ki cağğnım cansum.
hayat böyle yuvarlanınca çok daha güzel yahu. ferah ve zengin günlere de birlikte yuvarlanalım inş...
hep var ol!

pamuk. melisle yıllar sonra görüsmüs olsak da sanki sürekli gidip gelmisiz samimiyetindeyiz. cünkü nasıl olmayalım? su kısacak zamanda o kadar cok sey yasadık ve paylastık ki..yolculuk yaptık, yüzdük, kumlarla savas verdik, alısveris yaptık, sarkı dinledik, güneslendik, saatlerce konustuk, kardesimle ailemle kuzenlerimle ve bir cok akrabamla tanıstı, birlikte uyuduk, uyandık..aklıma gelenlerin sadece bi kısmı. ha bu arada özel soförlügümü bile yaptı kurban olduum jdkj kaprisi yok tribi yok, yapıcı ve sakinlestirici. tek kötü yanı her yapacagım ise atlaması. sanıyor ki nezaketen yardım istemiyorum..ben basak burcuyum..bi isi yapıyorsam kendim bitirmeliyim tm..dayak yeme.. minigim benim. daha cok güzel anılar biriktiricez. bunlar baslangıc. öpüyorum bal yanaklardan*

melis’le zaman gecirdikce, yatıp kalktıkca(öghm), arabayla uzun yolcuklara(1,5 saat)cıktıkca daha iyi tanıyor ve nekkadar sanslı bir insan oldugumu düsünüyorum. söyle bana bu kadar harika olmak seni yormuyor mu??? ben hayatımda bu kadar düsünceli, fedakar, yardımsever biri tanımadım. gözüm kapalı giderim her yere. aynı zamanda da misafirperver..fasulyeden misafirlerine(irem beyza bne) bile 6-7 cesit sey hazırlamıs..evinde evimde gibi hissettim. bizde de kalmasına alıstıgım icin doyamadım sonraki gün de bize getirdim. artık bizim aileden zaten, annemler de bayılıyor ona:3 bugün mal gibi hasta olduğum icin ilgilenemedim minigimle..o benle ilgilendi..simdiden hakkını ödeyemem melom, sen benim canımın icisin.

Geri